yöpöytäviritys!

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Hmm... Mistähän tämäkin visio sai alkunsa...? Taisi olla kesän Tampereen-reissulta kun bongasin ferm livingin metallikorin johon oli mahdollista hankkia puinen taso päälle, että se toimittaisi myös pöydän virkaa. Tykästyin ideaan, mutta korin muoto ei oikein ole omaan makuuni, sillä pidän enemmän pyöreistä muodoista ja sellainen puun sävy ei miellyttänyt joka fermin pöydissä on...

Tämän tyyppisiä koreja on näkynyt paljon monilla merkeillä ja mm. prismassa on myös SOK:n oman House-merkin vastaavia huomattavasti edullisemmin! Jätin asian hautumaan Tampereen-reissun jälkeen ja pidin mielessäni nämä fermit kuitenkin... (ferm -kuvat heidän omilta sivuiltaan)


Vaikka en ehkä yleisesti ottaen koe olevani mitenkään sisustustrendien aallonharjalla, niin nämä kevyet pöydät yöpöydiksi ovat kyllä huiput! Tai no, en ainakaan tiedä sisustustrendeistä kovinkaan paljoa, sillä en juurikaan ehdi blogeja lueskelemaan.


No, millaisiin pöytiin meillä sitten päädyttiinkään? Kävin tuossa taannoin kodin1:ssä kun sieltä tuli taas ykkösasiakkaille -40% alekuponkeja ja iskin silmäni tähän luhdan orsi -koriin jossa oli sillä hetkellä esillä jotain nukenrattaita: (kuva: prisman verkkokauppa)


Valkoisessa korissa oli jonkun verran maali lähtenyt ja mustaakin oli vain yksi siinä missä niitä katsoin joten etsin myyjän käsiini. Ensimmäinen myyjä vakuutti koreja olevan reilusti vielä jossain, mutta tuloksettoman etsinnän jälkeen etsin seuraavan myyjän joka koneelta tarkistettuaan totesi ettei koreja tosiaan ole lainkaan kolmen esilläolevan lisäksi.

Päädyin sitten lopulta ottamaan eri väriset korit. Toinen valkoinen olisi ollut myös, mutta se oli jo sen verran kulunut etten viitsinyt sitä ottaa vaan ajattelin, että mustan varmaankin spraymaalaa valkoiseksi tarvittaessa helposti! Toiseen koriin sain käytettyä sitten sen -40% -alekupongin ja toisesta sain samanmoisen alen sen kulumisen vuoksi, eli ei huono diili!

Sitten vaan tarjottimia metsästämään! Kuulostaa helpolta, mutta korin "suuaukko" on sen verran suuri, että sopivan kokoisia tarjottimia tuntui olevan vähän nihkeästi markkinoilla. Yhden sopivan löysin lekmer-verkkokaupasta färg&formin valikoimista: (kuva: lekmer.fi)


Tarjotin on ihan perus vanerinen tarjotin joka on sellainen hieman kupera, eli varsinaisia reunoja ei ole. Tarjotin on tarkoittamaani käyttöön juuri passeli! Tarjottimet halusin valkoisina, sillä tummassa näkyy turhan helposti pölyt ja niitä tässä ehtii valitettavan paljon aina kertymään ennen kuin ehtii taas kunnolla siivoamaan.

Miltä ne pöydät sitten kokonaisuutena näyttävät? Tältä! 

Tuolla minun pöydälläni on Block-valaisin ja miehen puolella majailee tällä hetkellä tyttöjen hiuspantoja, tossuja yms... 


Tässä kuvassa näkyy myös huonekalutori Hassiselta ostamani ompelukonepöytä joka maksoi huimat 40€!


Ompelukonepöytä on juuri oivallinen tietokonepöydäksi: ei liian iso ettei siihen kerry liikaa tavaraa päälle!


...ja tässä näkyy tuo meidän oh-so-trendy EUR-lavasänky! Siitä tulossa myös juttua...


Miltä ne mielestänne näyttävät? Kuvien laatu on jälleen mitä on kun on tämä vallitseva pimeys...

3 kommenttia

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.