kylpyhuone, jossa pystyy käymään pesulla!

lauantai 1. marraskuuta 2014

Tittidii! Tältä täällä meidän kylpyhuoneessa nyt sitten näyttää tällä hetkellä! Nyt on ekat suihkut suihkuteltu omassa kylpyhuoneessa ja peilikin on saatu seinälle ja uusi matto lattiaan! Kylpyhuone on ollut jo ikuisuuden "melkein valmis" (no, onhan se sitä edelleenkin kyllä...) kun se suihkuseinä on ollut laittamatta, mutta nyt se alkaa jo tuntua ihan huoneelta ja siellä mielellään lasten kanssa hoitelee aamu- ja iltapesut kun lattialämmityskin pelaa. Mitä sieltä sitten vielä puuttuu? No, sellainen pikku juttu kuin KATTO ja valaistus... Valaistuksena meillä tuo kuvassakin näkyvä työmaavalaisin ja katosta roikkuu edelleen johtokieppejä kiitettävästi. Saunaa ei ole nyt ihan heti tulossa (ei ole nyt prioriteettilistan kärjessä ja rahatkin alkaa olemaan aika hyvin hassattu) joten muoviovi on ihastuttamassa meitä varmaan vielä pitkään, mutta se on pientä kaiken muun jälkeen!


Kylpyhuoneen peilillä on sellainen tarina takanaan, että se on kulkenut matkassa jo vuosia, mutta se oli edellisessä asunnossa tuvan seinällä. Kaverini isä on tehnyt peilin vanhoista ikkunanpokista ja olen niin odottanut, että se saisi arvoisensa paikan ja nyt se on täydellisessä paikassa josta se tulee ihanasti esiin! Muistan ajatelleeni joskus sen maalaamista valkoiseksi, mutta onneksi en ole tehnyt sitä, sillä juuri tuollaisena se istuu meidän tyyliimme! Että kiitos vaan, Eki!! Erno ehdotti aluksi ihan perus peilikaappia kylpyhuoneeseen, mutta en itse pidä niistä ihan perus malleista ja minua miellyttävät mallit maksavat mansikoita. Portsassa meillä ei ollut peilikaappia ollenkaan ja ryhdyin sitten miettimään, että mitä me sellaisella nytkään tehdään? Kyllä tuohonkin saa varmasti riittävän valaistuksen! Mielessäni kävi myös jokin rokokoo-tyylinen peili, mutta se olis vienyt jo liikaa huomiota noilta ihanilta pitsilaatoilta, joten yksinkertaisempi on kyllä ehdottomasti parempi! Myöskään mikään ihan perus Ikean peili ei kelvannut, sillä pidän enemmän vanhoista jutuista... Olen kyllä hankala sisustaja kerrassaan: mikään ei kelpaa!



Tuo suihkun ja pesutornin välissä oleva käsienpesutila on inhottavan ahdas kyllä (onneksi allas on sentään 60cm leveä), mutta halusimme tilavan suihkun, jotta siinä on helppo toimia lasten kanssa, joten pienensimme käsienpesutilaa ihan mielellämme! Uusi suihkuseinä tuli nyt sitten KVIK:ltä kun heillä oli maitolasinen seinä mallikappalemyynnissä puoleen hintaan. Asennuspaketista puuttui kyllä kiinnikkeiden alle osa tiivisteistä, mutta saimme sitä tilattua ja leikkasimme ne sitten määrämittaan ja siitä itse sopivan kokoisiksi. Alunperin meille piti tulla Laattapisteen läpinäkyvä seinä, mutta maitolasinen toimii tässä kyllä paremmin sillä klpyhuoneesta on suora näkymä ikkunasta tielle.

Pesuaineiden säilytyksestä sen verran, että mietimme josko laittaisimme jonkun hyllykön tavaralle kulmaan, mutta rupesin asiaa miettimään paremmin ja päädyin nyt ainakin aluksi siihen, että annetaan puteleiden olla lattialla, sillä meillä niitä purnukoita ei niin paljoa ole ja kaikki pysyvät hyvin pystyssä lattiallakin! Eipähän ole mitään sotkuisen näköistä telinettä pilaamassa mukavan valkoista seinää! Onko jotain hyväksi havaittuja ja hyvännäköisiä telineitä mielessä joka sopisi meidän kylpyhuoneeseen?


Siinä se suihkun takana oleva tehosteraita nyt on!<3 Seinälaatat ovat tosiaan 20cm korkeita ja tehosteraidan laatat 10x10, mutta siltikään saumat eivät mene kohdikkain kuin alareunassa, sillä terraviivan käsin tehdyt laatat ovat hieman vaihtelevan kokoisia, mutta itseäni se ei kyllä ole häirinnyt vaikka saumat eivät kohtaa raidan sivuilla... Huomasiko kukaan teistä asiaa?


Vessapaperit tyylikkäästi säilössä... ja tuo hieman epäonninen pytyn asennus... Kyllä se vielä korjataan kun on sen aika!


Miksei "jeesusteippiä" voisi olla kaikissa sateenkaaren väreissä? Tuo oranssi ei ihan nyt mätsää meidän sisustukseen! Pyykkikorit olen ostanut joskus vuosia vuosia sitten Stockalta ja ne ovat kyllä olleet ihan huiput! Ai niin, pitänee raaputella nuo lattialaatat vielä niiden altakin, hups... Lattian putsaaminen on kyllä ollut ihan sairas homma! Jos olisi valinnut jonkun tummemman saumavärin joka ei pomppaa niin hyvin silmille niin homma ei olisi niin pikkutarkkaa, mutta meillä kun sauma on vaaleampi niin homma oli todella tarkkaa! Onneksi sentään urakan puolivälissä saimme lattialämmöt toimimaan ettei tarvinnut jääkylmällä lattialla touhuta!


Tässä kuvaa tästä karusta todellisuudesta johtoineen päivineen... Some day, some day!




2 kommenttia

  1. Mä en olis kyllä huomannu tota sauma-hommaa! Näyttää meinaan kauempaa että ne olis täydellisesti kohdakkain :) Tykkään kans tosta peilistä ja matto on ihana <3

    VastaaPoista
  2. En minäkään tuota saumakohtaa olisi huomannut. Todella siisti kokonaisuus! Nuo pyykkikoritkin sopii oikein passelisti tuonne. Meillä ei ole tehosteseinää kylppärissä, mutta olisi semmoinen haaveissa. Samalla suihkuseinä tullaan uusimaan, sitten kun on ajankohtaista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.