tyttöjen "uudet" pulpetit!

perjantai 7. marraskuuta 2014

Olen tykännyt pitkään pulpeteista ja mietinkin, että sellaiset olisi mahtavaa saada tytöille tänne kun sopivat niin hyvin koulu-teemaankin! Ne sellaiset vanhat kansakouluaikaiset pulpetit joissa on tuoli kiinni ovat kauniita, mutta ehkä jotenkin liian romanttisia (varsinkin valkoiseksi maalattuna) makuuni. Pulpetti on ollut mielessäni joskus edellisen asunnon aikaan, mutta täällä remppakaaoksen keskellä en ole juuri uhrannut ajatuksia lasten huoneille ainakaan alkuun, kunnes myyjä paikkoja esitellessään kertoi, että heillä olisi kaupata vanhoja pulpetteja jos kiinnostaa! No, todellakin kiinnosti! Pulpetit ovat juuri sellaista tyyliä kuin meillä on muutakin puuhuonekalua ja muotoilu on ihanan yksinkertainen. En osaa sanoa miltä ajalta pulpetit ovat sillä en löytänyt vastaavista kuvia kuin pari ja niissä ei ollut vuosilukua. Hiukan samantapainen oli 50-luvulta... Kuvia otin hämärtyvässä päivässä, joten armoton salama piti ottaa mukaan... Tällaisia kaunokaisia on siis kyseessä:


Ihanan kapea ja pieni pöytä (joskin aika korkea!) joka mahtuu miten pieneen huoneeseen hyvänsä! Hain tuossa huseeraatessani myös vanhemman neidin 1-vuotissyntymäpäivälahjaksi saadun Artekin Pikku Myy -jakkaran hänen huoneeseensa ettei sen tarvitse vintillä kerätä pölyä!


Todellisuudessa tunnelma oli tätä luokkaa hämärtyvässä päivässä...


Nuoremman neidin huoneeseen laitoin pulpetin ikkunan alle pinnatuolin kanssa, mutta tuoli ei voi jäädä siihen, sillä kaikki pinnatuolit tarvitaan ruokapöydän ympärille jos vieraita on paljon ja ei se tuolien siirtely niin mukavaa ole. Jostain jotain ihania tuoleja sitten, mutta mistä ja millaisia?


Kävin tuossa taannoin pesemässä appiukon pakettiautosta löytyneen räsymaton (joka toimi meillä tässä alkuun ties missä mattona, eli oli LIKAINEN!) ja siitä tuli oikein kivan värinen nuoremman tytön huoneeseen! Likaa lähti ihan älyttömästi: en ollut tajunnutkaan miten likainen se oli, mutta sitä siinä käsin kuuratessa sen kyllä huomasi! Meinasin laiskuuttani pestä maton vain toiselta puolelta, sillä miehen piti vielä lähteä viemään autoa huoltoon ja kello oli yli kahdeksan illalla, mutta toisen puolen pestyäni ja pesemättömälle puolelle vilkaistuani päädyin pesemään toisenkin puolen...


Pulpeteissa on sivuilla koukut koulurepuille ja jotkut numerot, mitä lie varten?


Mustepullon paikka löytyy ja kynäotelo! Kerrassaan mahtava!!


Siellä se ensilumikin tuprutteli maahan: kävin ennen tätä haravointiurakkaa keventämässä pihalla, mutta lumipyry yltyi sen verran että koin parhaaksi palata sisälle ja juoda kylmän colan urakan päätteeksi. Vielä olisi talon takana oleva alue kokonaan haravoimatta, mutta päivässä on enää niin vähän valoisia tunteja, että tiukkaa tekee... Nooh, sinne se sitten maatuu kai ensi keväänä...


Näitä olisi ilmeisesti lisääkin myytäväksi jos jotakuta kiinnostaa? Hintaa näille olis kuulemma 40e/kpl ja kommenttia kehiin jos kiinnostaa!


Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.