tunnelmia salista!

tiistai 25. marraskuuta 2014

Taas pienen paussin jälkeen kokonaiskuvaa salista ja sen tunnelmasta nyt talven kynnyksellä... Kristallikruunut löytyvät nyt oikeilta paikoiltaan, viritimme valosarjan ikkunoihin ja lelukorit on kadotettu vanhan kaapin sisään... kuvat napsittiin edellisviikonlopun dinnerin yhteydessä kun kaikki tavarat olivat kerrankin paikoillaan ennen kuin vieraat tulivat!

Heh, tuo kello on vain unohtunut tuonne ikkunan väliin kun sen jossain vaiheessa sinne laitoimme... No, ei se siellä edelleenkään ketään haittaa joten olkoon siellä! Vain yksi pieni koiranen puuttuu kuvasta, muuten on kaikki pikkuiset kuvassa. Nuorempi neiti kovasti tekee seisomisharjoituksia tukia vasten ja kävelykin jo tukia pitkin sujuu, mutta irti ei uskalla päästää... Esikoisella oli tässä iässä jo ensi askeleetkin otettu ilman tukea, mutta nuorempi on hieman varovaisempi luonne.


Tuo valosarja on siis sellainen "hehkulamppu" -sarja, mutta sumeilla lampuilla, joten näyttää tuollaiselta jouluvalomaiselta! Ajattelin sen itse hieman eri tavalla tuohon, mutta mies laittoi sen noin ja siihen se sitten jäi: hyvä se on noinkin!


 Kuvissa on kyllä mukava tunnelma kun alkoi ilta hämärtyä ja voitte tähän sitten kuvitella hyvät tuoksut uunista ja liedeltä kun herkkuillallinen valmistui...


Kun laitettiin loisteputket päälle, tuli hieman enemmän valoa kuviin...


Tuolla näkyy tuo vanha kaappi joka siirrettiin makuuhuoneesta saliin, jotta saatiin lelukorit sinne sisään: on todella raivostuttavaa kun tuntui, että lelut olivat koko ajan lattialla vaikka ne olisivatkin olleet koreissa kun olivat silmissä kuitenkin kaikkine väreineen!


Olen miettinyt salin joulukoristeluja... Laittaisiko sitä tuonne ikkunoille roikkumaan lasisia joulupalloja vaiko laittaisi (teko-?)havuköynnöstä noihin verholistoihin? On vaikeaa edes miettiä mitään joulumeininkiä näin suureen tilaan kun edellisessä asunnossa pari tonttua riitti kun tilaa ei ollut millekään suuremmille virityksille...




On muuten hiukan jännän värinen tuo jyskin kaikenkirjava pikkumatto tuossa puukorin alla kaiken muun sisustuksen seassa... Pitänee kaivella mökin jemmoja josko sieltä löytyisi joku sopivamman värinen matto!


Näissä kuvissa ei tuo maskros ollut vielä asennettu, mutta nyt sekin on toimintakunnossa!


Nyt on myös vihdoin ne keittiön peitelistakasat pois tuolta salin lattialta, wohoo!


...ja sisustuselementtinä retro potta ja kasa johtoja... kröhöm. Ja yks virnuileva kaksivuotias!


Edelleen tuntuu ihan epätodelliselta, että me tosiaan asutaan omassa talossa jossa on sen verran tilaa, että joutuu jopa ottamaan jokusen askeleen, että pääsee huoneen toisesta päästä toiseen! Edellinen asunto oli niin pieni, että hyvä jos tuvan pöydän ympäri mahtui kulkemaan ja portaita oli sekä ylä-, että alakertaan, joten siihen verrattuna tämä on ihan yletöntä luksusta! Olen niin sanoinkuvaamattoman onnellinen tästä meidän talostamme, että meinaan pakahtua joka kerta kun istuskelen sohvan nurkassa ja vain olen ja nautin tunnelmasta! Kyllä se on huomattu nyt jo kaksi kertaa, että kun se sopiva asunto osuu kohdalle niin sen kyllä vain tietää! Hommaa tässä on ollut ja tulee vielä olemaan loputtomasti, mutta olen niin ylpeä siitä mitä olemme saaneet aikaan niin pienessä ajassa!

3 kommenttia

  1. Tunne on varmasti sanoinkuvaamaton kun saa sellaisen kodin mistä on haaveillut. Kivalta näyttää ja ihanaa kun ruokapöydän päällä on kolme näyttävää lamppua!

    VastaaPoista
  2. Ihana tunnelma ja kuinka avara tila, ihan mahtava!! <3 t. Alva :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.