Nuoremman neidin huone eli pienempi makuuhuone!

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

No niin! Voisin räiskiä tulemaan muutaman foton meidän nuoremman neidin omasta huoneesta eli siitä pienemmästä makuuhuoneesta! Huone alkaa olla vihdoin jonkinkin näköisessä kuosissa nyt kun sain vihdoin räsymaton pestyä ja haettua vähän tavaroita vintiltä, ja tykkään siitä kyllä kovin! Lattia on alkuperäisen värinen vielä toistaiseksi, mutta se maalattanee valkoiseksi, sillä lattia on kovin karhea ja vaikea pitää puhtaana ja siinä on näkyvillä vanha pellin paikka joka on eri värinen kuin muu lattia... Yksi canvastaulu neidistä on vielä vintillä joka oli tarkoitus laittaa seinälle, mutta se ei vielä ole löytänyt tietään seinälle ja kaapinkin sisus on edelleen jotain ihan muuta kuin lapsen huoneeseen tarkoitettua tavaraa... Kuvat ovat harmillisen rakeisia johtuen tuosta ah-niin-pimeästä vuodenajasta, mutta ei anneta sen häiritä!

Yleensä aina joku kommentoi kun näkee neidin sängyn et "onko toi jotenkin tavallista suurempi pinnis?" ja on se! Se on kooltaan 140x70 eli viel melkoisesti enemmän tilaa kuin tavan pinnasänky, mutta sänky on sellainen joka kasvaa lapsen mukana aina 6 ikävuoteen saakka! Vaihdoin pikkusiskolle isosiskolla olleen vaaleanpunaisen färg&formin reunapehmusteen kun isosisko muutti isojen tyttöjen sänkyyn! Eikä muuten kauheasti ota silmään tuo nauhanpätkä tuolla oikeassa reunassa: se on yhden pompomin ylijäänyt nauha joka on pitänyt leikellä lyhyemmäksi ikuisuuden ja siellä se edelleen roikkuu... Miten niin saamatonta?? Nyt on remppahommissa vähän sellainen vaihe, että mekin välillä mielummin kääriydytään sohvalle katsomaan telkkaria ja syömään herkkuja jotta taas jaksaa painaa, eli iltaisin on ollut erittäin hiljaista remontoinnin ja puuhastelun saralla!


Kävin päästämässä vintiltä tuon meidän kaverilta sijoituksessa olevan Puppy-koiran alakertaan ja tänne huoneeseen! Isosisko olisi sen tietenkin halunnut itselleen koska sillä on niin kiva ratsastaa, mutta hänen huoneessaan on jo niin paljon tavaraa, että laitoin sen nyt tänne. Näkymät molempien tyttöjen huoneesta ja makuuhuoneesta on suoraan takapihalle ja pihaa ympäröi kuusiaita ja sen jälkeen on peltoa: ihanan rauhoittava maisema!!


Pinnasängyn päätyyn nostettiin minun kapioarkkuni jonka olen saanut rippilahjaksi isovanhemmiltani: ei todellakaan sopivin vaihtoehto siihen, mutta se nyt saa toistaiseksi luvan olla siinä... Lattialla nököttää myös itse virkkaamani koirien punkka, sillä koirat ovat yleensä tässä huoneessa kun me olemme pois, sillä täällä ne pystyvät rentoutumaan kun eivät kuule mitään ääniä ja toisaalta eivät merkkaile menemään kun tilaa on niin rajallisesti.


Vaatekaappeja tosiaan piisaa hyvin molempien tyttöjen huoneessa, mutta makuuhuoneeseen olisi kuitenkin vielä suunnitteilla suuri kaappi jotta saadaan vintiltä ulkovaatteet myös lämpimään säilöön.  Tällä hetkellä vaatekaapin ovessa killuu neidin puolvuotismekko (joka tosin sopii hänelle edelleen, onneksi!): tykkään pitää kauniita mekkoja esillä tyttöjen huoneissa, sillä niille kertyy käyttöä usein harmillisen vähän joten haluan nauttia niistä sitten edes näin! Tässäkin kuvassa näkyy tuo erivärinen paikka lattiassa. Olisi niin mielenkiintoista tietää millainen pohja talossa on ihan alunperin ollut, sillä noita takaneduspeltien paikkoja on useita (tai ainakin oletamme että ne ovat niitä?) ja lattian väri vaihtelee jännistä paikoista!


Tässä kurkistus oviaukosta huoneeseen: onko tuo ihan hölmöä kun matto on saman värinen kuin tapetti? Olin alun perin ajatellut keltaisen tapetin kaveriksi harmaa-valkoista mattoa, mutta tämä keltainen oli vain aivan liian pieni toiseen huoneeseen ja kun matto on kuitenkin nätti ja vielä puhdaskin niin halusin sen johonkin laittaa.. Millaisia ajatuksia huone teissä herättää? Kaverini, muuan sisustusbloggaaja kuvaili tyyliäni "huvikumpumaiseksi"! Mielestäni tämä on kerrassaan hillittyä jos vertaa esimerkiksi entisen kimppakämpän liukuvärjättyihin oransseihin ja vihreisiin seiniin, mutta onhan tämä melkoisen värikästä nykyhetken trendisisustuksiin verrattuna...


Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.