tuulikello

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Pientä näpertelyä yhdessä lasten kanssa on myös ehditty puuhailemaan, nimittäin askartelimme yhdessä tuulikellon leikkimökin räystästä koristamaan! Inspiraatio tuulikelloon tuli yllätys, yllätys unelmien talo&koti -lehdestä, jossa oli ohjeet tuulikellon kyhäämiseen.

Tuulikelloa varten nappasin hiekkalaatikolta metallisia kakkumuotteja askartelutarkoituksiin ja vanhoja aterimia on tullut huutokaupasta matkaan. Koristeluun tarvittavia erilaisia helmiä ja kristalleja minulla sen sijaan on valtavat määrät hopeatyötarvikkeiden joukossa. Myös tarvittavaa rautalankaa löytyi omasta takaa jo valmiiksi, joten mitään hankintoja tuulikelloa varten ei tarvinnut tehdä!


Ensin Erno porasi kakkumuottiin neljä reikää reunaan, jotta niihin saatiin roikkumaan rautalankaan pujotetut helmet ja aterimet. Muotin keskellä oli reikä jo valmiiksi ja siihen laitoimme roikkumaan vanhan lasipurkin kannen ja helmiä.


Koko projekti toteutui todella helposti ja nopeasti ja tuulikello on täydellinen lisä leikkimökkiin! Voi olla, että pitää tehdä oma tuulikello talon katoksen pieleen myös; niin kiva ääni kellosta tulee!

Neiti keskittyneenä työssään...



Helmien pujottelu oli mieluisaa puuhaa isoimmalle neidille: keskimmäinen ei malttanut odottaa vuróroaan, joten uusinta-askartelua on vielä luvassa!



Keskimmäinen valitsi itselleen jo lusikatkin valmiiksi, joten hänen täytyy saada jatkaa oma projektinsa loppuun vielä!



TADAA! Mielestäni ihana!



Kakkumuotti ei pysy oikein suorassa kun siinä roikkuu eri painoisia lusikoita ja meinasin ensin, että sille pitää tehdä jotain, mutta olen nyt kyllä tykännyt siitä vinksallaan!




4 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä. Meillä on lusikoita jo mutta en ole tinnyt mitä niillä teen.

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. ei muuta kuin askartelemaan! aterimia löytyy varmaan helposti jostain kirppareilta edullisesti ja vanhoja kakkumuotteja myös!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.