Opaliina cafe & puoti Perniössä!

keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Nyt on pakko hehkuttaa yllämainitun nimistä aivan mahtavaa kahvila-lounasravintolaa Perniössä! Olimme tyttöjen kanssa kaverini vieraana Perniössä ja kävimme Opaliinassa lounaalla. Otin itse parmankinkkurisoton, kaverini otti vuohenjuustosalaatin ja lapset söivät lounaaksi minttusuklaa- ja mutakakkua (heh heh; vuoden mutsi -pisteet kotiin!). Kakkuvitriini oli aivan fantastisen näköinen ja tytöillä meinasikin tulla valinnan vaikeus kakkuja valitessa. Itse en kakkua enää jälkiruuaksi erikseen ottanut, sillä tytöiltä jäi kakkua myös minulle jälkiruuaksi, eli kakkupalat ovat todellakin reilun kokoisia sen lisäksi, että ne näyttävät täydellisiltä! (kuva kaverin puhelimesta)

Kahvilan vieressä on ihanan näköinen vanhan tavaran liike, mutta tällä kertaa ei aika antanut myöden poiketa sisälle ja toki en uskonut, että tytöt pysyisivät sen kakkuöverin jälkeen aisoissa siellä särkyvien joukossa, heh! Sinne pitää ehdottomasti vielä päästä! Moni asiakas olikin tullut vierailemaan myös vanhan tavaran liikkeessä kahvilavisiitin lisäksi.

Kahvilassa oli paikalla graafinen suunnittelija Jouko Luhola ottamassa kuvia Opaliinan käyttöön ja hän oli ystävällinen ja salli myös minun käyttää näitä upeita kuvia tytöistä! Ihana muisto helteisestä kesäpäivän vierailusta!!

Kakkuja odotellessa vanhin tytöistä bongasi lasten leikkiastiat ja saimmekin nautiskella teestä ja kahvista ruokaa odotellessa tyttöjen tarjoilemina!


Kakkua piti heti laittaa suuhun vaaaaaltava pala! Kakkulautasilla oli kakkupalojen lisäksi koristeina mm. kukkia, minivaahtokarkkeja, marenkia, mansikkaa, macaron-leivos... You name it! Annokset kyllä hivelivät silmää!


Keskimmäisen ilme, kun tarjoilijatar toi mutakakun hänen eteensä! Mikä onni ja autuus saada mutakakkua lounaaksi!




Vanhin neitokainen arvuutteli mitä herkkua hänellä olikaan koristeena kakkupalansa kanssa!


Takuuvarma mutakakku jäätelöllä taisi olla tyttöjen lemppari!


Kakkuja piti tottakai maistella ristiin myös!

Oma risottoannokseni oli aivan taivaallinen! En tiedä olenko ikinä syönyt niin hyvää risottoa vaikka väitän itsekin tekeväni melko hyvää. Paikan annoksissa oli sopivasti fine dining -meininkiä, mutta annokset olivat kuitenkin mukavan kokoisia. (kuvat annoksista kaverin puhelimesta)


Tytöillä oli yllään jo ristiäisiin hankitut pomp de luxin mekot, jotka ovat täydelliset tämäntyyppiseen menoon! Menimme Perniöstä vielä lastenkutsuille, joten mekot olivat täydelliset molempiin.


Pikku siskosta pidettiin tottakai myös huolta!


Ihan käsittämättömän kauniita kuvia!! Mikä tuuri, että saimme tytöistä nämä kuvat reissultamme! Teemme ehdottomasti vielä uusintareissun Perniöön tänä kesänä ja poikkeamme vanhan tavaran liikeeseen myös! Nyt kaikki Perniöön osoitteeseen Raitkorventie 2 B!!
Tässä loppuun vielä kaverini ottama kännykkäräpsy meistä tytöistä!





Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.