Heippa pitkästä aikaa! Messulippuarvonta! edit. ARVONTA SUORITETTU!

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Moikka!

Aika on vierähtänyt luvattoman nopeasti POMPdeLUX-hommien ja muiden töiden lomassa ja olen tarkoituksella jättänyt blogista huolehtimisen vähemmälle. Helmikuussa alkoi siis POMP-kausi toden teolla ja siinä samassa tietysti apuani tarvittii töissä yhden työntekijän irtisanouduttua äkillisesti. Siinä sitten painelin kutsut ja työvuorot ja näimme miehen kanssa lähinnä öisin, mutta se on onneksi nyt hetkeksi ohi! 

Nyt olemme lomailleet koko perheen voimin Holiday Club Saimaalla viikonlopun ja voimat alkavat kerääntyä vihdoin takaisin! Tänään onkin sitten vuorossa nuorimmaisen neidin 1-vuotissynttärit (mihin tämä aika oikein valuu?) ja sen jälkeen voi taas keskittyä pihahommiin ja kevään tuloon ihan täysillä!

Pääsiäiskoristeluhommiakin on touhuttu tänä vuonna oikein urakalla erilaisten askartelujen merkeissä; siitä tulee kuvia jos tulee, heh!

Mutta siis otsikossakin mainittuun asiaan, eli lapsimessulippuarvontaan! Minulla olisi kaksi lapsimessulippua arvottavaksi lukijoiden kesken! Eli jos mielit messuille, kommentoi tekstiin niin olet mukana arvonnassa! Toisin kuin kuva antaa ymmärtää, liput ovat sähköisessä muodossa, joten postittamisesta ei tarvitse murehtia.

Onnea arvontaan!:)Arvonta on nyt suoritettu ja arvonnan voittajat ovat Salla Lehtonen ja Janette P.!:) Onnea voittajille!! Laitan voittajille sähköpostia!

11 kommenttia

 1. Me oltais just toi viikonloppu Helsingissä jo valmiiks, voitais siskon kanssa mennä! En oo ikinä aiemmin ollutkaan, et ois kiva mennä kattoo, mitä kaikkee siel oikein on.

  VastaaPoista
 2. Ois tosi kiva saada liput! :)
  Miehen kanssa mentäis.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Katsotaas, jos nyt onnistuis, viimeks näkyi kommentoijana unknown. :D Eli olis kiva voittaa, niin jäis rahaa ostaa lapselle jotain kivaa messuilta! :)

  VastaaPoista
 5. Anssi ilmoitti et pääsen synttäreiden kunniaks messuille, joten jee, oon mukana!

  Vanessa

  VastaaPoista
 6. Tindwa osallistuu arvontaan <3

  VastaaPoista
 7. Mukana! Kiva kun joku järjestää näitä arvontoja :)

  VastaaPoista
 8. Liput kelpaisi! :)
  -Leni-

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa! hanna.tiri@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa!
  Lila

  VastaaPoista
 11. Menossa ollaan, joten ehdottomasti mukana huipussa arvonnassa! :)

  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.