isojen tyttöjen huone!

perjantai 10. helmikuuta 2017

Nyt on POMPdeLUX Kick off ohi ja Disney on ice nähty, joten ehdin päikkäreiden sijaan tekemään tännekin jotain! Viime viikonloppu meni tosiaan Tanskan Aarhusissa POMPdeLUX Kick offissa, jossa me edustajat saimme nähdä malliston ja saimme koulutusta siihen miten voisimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin! Viime viikon olin maanantaista torstaihin illat töissä ja perjantaina aamuyöllä lähdin Onnikalla kentälle ja takaisin tulin sunnuntaina klo 18 Turkuun... Erno pärjäsi tyttöjen kanssa mainiosti ja maitoa oli riittänyt vauvalle hyvin! Mutta kylläpä väsytti! En edes ollut missään kylillä riekkumassa viikonloppuna, mutta kuitenkin olo oli kuin jyrän alle jääneellä maanantaina!

Eilen olimme koko perheen voimin ja ystävien kanssa katsomassa Disney on icea Helsingissä; huikea esitys oli jälleen kerran! Ihanaa oli katsoa kun lapset olivat aivan liekeissä ja lauloivat mukana kaikki laulut! Heti esityksen jälkeen autossa Myy jo kysyi, että menäänkö sitten taas uudestaan?


Nyt kävin napsimassa jokusen kuvan isompien tyttöjen huoneesta kun ovat makkarissa nukkumassa molemmat... 

Vaihdoimme tosiaan tytöille kerrossängyn tuossa joulun aikaan kun bongasin torista tämän helmen edulliseen hintaan! Keltainen sänky on aika kaameasti maalattu ja siitä on yksi pinna poikki, mutta välttää toistaiseksi noin. Päiväpeitteet on ostamatta sänkyihin ja aluslakanoita ei ole tarpeeksi, joten Pepillä on pussilakana sängyssä aluslakanan virkaa toimittamassa!


Hain myös Ikeasta uusia valokuvakehyksiä ja piirsin tytöille jäätelön skehyksiin. Yhteen kehykseen tuli suurennos ihanasta sisaruskuvasta ja kolmannessa kehyksessä on kuva Myyn aivoista, heh!

Vaihdoimme myös huoneeseen tuplapulpetin kun sellainen yksi vielä tuolla pihavarastossa oli ja saimme sen ostaa, mutta siitä puuttuu toinen tuoli vielä... Tytöt eivät kauheasti omilla pöydillään puuhaile, joten en ole pitänyt kiirettä asian kanssa. Keinuheppa on nykyään leikeissä karvattomana!


Yövaloja on joka lähtöön ja niistä jätskilamput ovat lemppareita tällä hetkellä!


Kampauspöytä on myös suhteellisen uusi hankinta; sen sain tuolta naapuripitäjän facebookin annetaan -osastolta ennen joulua! Ihan mahtava!! Peili roikkuu hiukan eteenpäin vaan kuljetuksen vuoksi, mutta eiköhän sitä saa vielä fiksattua...

Seinällä on kuvat tytöistä kun Myy on 1,5-vuotias ja Peppi parikuinen!


Meidän lainakoiramme Hugo on huoneen vahtikoira ja se kulkee mukana moneen paikkaan!


Meillä on tytöillä edelleen Pepin kummitädin virkkaamat viirinauhat huoneiden ikkunoissa; ne ovat kerrassaan niin ihanat!!


Sellaista tänne taas välillä! Huomenna taas hommiin ja parin viikon päästä starttaakin jo POMPdeLUX SS17 -myyntikausi: jännittää!!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.