Telkkarin uusi paikka!

tiistai 31. tammikuuta 2017

Reilut kaksi ja puoli vuotta se vei  tajuta, että televisio voi olla muuallakin salissa kuin seinällä olevan Suomen kartan edessä! Pienemmän telkkarin aikaan sijainti ei sinällään haitannut, mutta kun saimme siskoni ja hänen puolisonsa vanhan telkkarin, rupesi sen sijainti nopeasti häiritsemään. Kartta roikkuu jo niin ylhäällä kuin se voi roikkua, joten televisio tuli parikymmentä senttiä kartan päälle ja sekös etelän asukkia harmitti!

Kun sitten tässä menneen kuukauden aikana olen siirrellyt huonekaluja muutenkin edes takaisin, päätin siirtää myös televisiotason tiiliseinän ja hirsiseinän keskivaiheille. Nyt television näkee tarvittaessa hyvin sekä ruokapöydästä että sohvalta jos vaikka itsenäisyyspäivän viettoa ajattelee. Televisiota meillä katsotaan kyllä melko vähän? Viikonloppuaamuisin lapset saattavat katsoa aamuohjelmia ja satunnaisesti arkena, mutta yleensä arkiaamut on niin täynnä tohinaa ettei mitään ehdi edes katsoa. Pikku kakkosta lapset katsovat iltaisin ehkä kerran kuukauteen...? Me Ernon kanssa katsomme kyllä yleensä jonkun jakson Gilmoren tyttöjä iltaisin tai Voice of Finlandia.

Television antennijohto on valitettavan lyhyt tarkoitukseensa tällä hetkellä kun roikkuu tuolla poikki seinän, mutta muuten kokonaisuudesta tuli todella kiva ja freesi! On tuo valkoinen senkkikin taas paikallaan niin saa tuo nuorimmainen seisoskella ja kävellä kun siihen ylettyy.


Mietin silloin kun kaivoimme tiiliseinän ja hirsiseinän esiin, että kyllästyykö niihin jossain vaiheessa kun ovat kuitenkin niin dominoivia kaiken valkoisen keskellä, mutta rakastan tuota seinää edelleen! En voisi edes kuvitella, että se olisi jotain muuta. Vaalea antaisi ehkä lisää tilan tuntua, mutta ei tänne enempää tilan tuntua edes kaipaa kun on kuitenkin väljäksi sisustettu tämä neljäkymmentä neliötä.


Seuraavaksi jos kurkistaisimme isojen tyttöjen huoneeseen? Siellä on tapahtunut vaikka mitä tässä kuukauden-kahden aikana! Välivaiheita en edes ole kuvannut kun en ollut tyytyväinen, mutta nyt huone on aika kiva; vielä kun löytäisi vanhaan kerrossänkyyn tikkaat!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.