Joulun hittilahja!

perjantai 13. tammikuuta 2017

Meillä tämän joulun yksi parhaimmista lahjoista oli nämä temppuilutarvikkeet! Jouluaaton aamuna tontut olivat jättäneet yhden melko kookkaan paketin avattavaksi jo heti aamusta ja sieltä paljastui vanhat Paavolan koulun voimistelurenkaat ja köysi! Kiinnitimme ne heti aamulla kattoon niille valmiiksi mietittyyn paikkaan ja jouluaatto sujuikin todella leppoisasti ja urheilullisesti kun lapset innostuivat temppuilemaan uusilla välineillä!

En muistanutkaan, että renkaissa oli oranssit köydet! Seikka on ainoastaan positiivinen, sillä oranssi on yksi lempivärejäni! Nykyisin on paljon voimistelurenkaissa liinoja kiinnikkeinä, mutta pyöreä köysi tuntuu omasta mielestäni mukavammalta käteen. Renkaissa ja köydessä pystyy hyvin keinumaan ja killumaan vaikka rokokoosohva on ollut paikallaankin ja kun niitä ei käytetä niin ne saa näppärästi pujotettua puolapuihin kiinni kuten joskus ennen vanhaan koulussa.


Joulupukki yllätti lapset vielä joulupäivänäkin, sillä pukki oli tuonut yhden lasten paketeista vamun ja vapan luo ja paketista paljastui tytöille (ja ehkä vähän myös meille vanhemmillekin) ikioma trapetsi! Peppi on käynyt toisen kummitätinsä kanssa temppujumpassa ja siellä hän on harjoitellut rekillä kieppiä ja neulansilmää ja hän onkin aikamoinen temppuilija ja nyt hän sitten pääsee harjoittelemaan kotona samoja juttuja! Trapetsilla on myös IHANA keinua!<3

Nämä kuvat on napsittu ennen kuin siirsimme kuitenkin renkaiden kiinnitystä ja laitoimme trapetsille omat kannakkeensa.



Lopulta siirsimme renkaiden kiinnitystä hieman, jotta trapetsilla pääsee keinumaan yhtä aikaa renkaiden kanssa. Lyhensin myös trapetsin liinat sopivan mittaisiksi, sillä liinaa oli melkoisesti! Myös penkki piti tietenkin taas saada liukumäeksi välillä! (toim. huom. penkki ei ole kyllä normaalisti ihan noin jyrkästi, mutta isi taisi haluta vähän hurjastella!)

Myös rokokoosohva sai kyytiä (mutta minne?), jotta uudet välineet saivat koko tilan salin oikealta puolelta ja keinuessa saa otettua kunnon vauhdit!


Trapetsin korkeutta on helppo säätää liinojen avulla, että siinä mielessä liinat ovat kyllä näppärä kiinnityssysteemi! Tässä trapetsi piti laittaa melkoisen korkealle...


...jolloin vähän meinasi ruveta jännittämään (etenkin kun isosisko huusi takana "nyt sua Peppi rupee kyl pelottamaan!")!


Kyllä nuo lapset melkoisia apinoita ovat! Ja huikeasti he ovat kehittyneet temppuilussa joulun ja tämän päivän välissä!


Jos pitäisi nimetä joulun hittilahja, niin nämä välineet olisivat ehdottomasti se hittilahja; näillä jaksetaan touhuta useita kertoja päivässä ja niissä lapset keksivät lukuisia erilaisia touhuja ja temppuja! Onko muilla lapsiperheillä vastaavia temppuiluvälineitä?




Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.