pihalounge

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Ennen juhannusta päätin ryhtyä tuumasta toimeen oman pihaloungen kanssa, sillä olin nähnyt kuvan sellaisesta facebookin puutarha ja piha -ryhmässä. Pihalle olin toivonut jonkinlaista hengailualuetta jo jonkun aikaa, mutta massiivisiin panostuksiin ei ole ollut varaa. Tätä varten ei tarvinnut ostaa mitään muuta kuin IKEAn vuodekatos, joka maksoi huikeat 15 euroa; kaikki muut löytyi valmiina paitsi yksi patja ja senkin sain ilmaiseksi alueemme facebook-ryhmässä huudeltuani. Levitimme pihalle männyn alle pari palaa vaneria, jotta mahdollinen kosteus ei imahda patjoihin. Vanerin päälle sitten vain kaksi patjaa, jotka "yhdistettiin" tuplaleveällä muotoonommellulla lakanalla. Sitten vain vintille kaivamaan vanhoja indiskan tyynyjä ja niitä röykkiöittäin patjan päälle verhon alle. Aivan ihana paikka, jonne eivät ötökät pääse! Juhannuksena olimme patjoilla pelaamassa inkan aarretta iltahämärässä ja eilen katselimme siellä gilmoren tyttöjä ja herkuttelimme.



Katos on kiinnitetty narulla leikkimökin ja keinujen välisen männyn oksaan. Paikka on mukava, hieman suojaisa ja varjoisa ettei tule päivälläkään liian kuuma!



Ah! Yksinkertaista ja edullista! Toki jokin ihana korkeampi laveri olisi kiva, mutta esimerkiksi kuormalavat eivät oikein sovellu tarkoitukseen, sillä lavojen karkeat reunat repisivät verhon varmasti rikki... Täytynee jatkojalostaa tätäkin ideaa vielä ensi kesää varten, ettei projektit vahingossakaan pääse loppumaan!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.