leikkimökki juhannusvalmiina!

torstai 23. kesäkuuta 2016

Nyt on leikkimökin parissa rehkitty oikein olan takaa, jotta majoittujilla olisi mahdollisimman mukavat oltavat mökissä juhannuksena! Tavoite oli saada mökkiin eristeet, levyt ja lattia valmiiksi, mutta sen lisäksi rehkimme sen verran, että maalasimme lattiankin!

Viikonloppuna homma eteni hyvää vauhtia kun olimme vain kotosalla eikä sen kummempaa ohjelmaa ollut. Sunnuntaina ehdimme vielä hyvin melkein kolmeksi tunniksi zoolandiaankin lasten kanssa rentoutumaan! Lauantaina Erno sai eristykset valmiiksi kokonaan ja lattian asennustakin jo aloitettua hyvälle mallille! Minä puolestani askartelin kioskia lauantaina ja tilkitsin ikkunoita pellavalla. Päätimme, että sunnuntaina sykitään lattia valmiiksi ja mennään päikkäreiden jälkeen zoolandiaan. Näin se sitten menikin ja zoolandiareissun jälkeen maalasin vielä lattiankin kertaalleen uulan puulattiamaalilla! Ikkunoiden tilkintä jäi viikonlopulta hieman kesken, mutta homma tuli kuitenkin haltuun juhannukseksi, jotteivät vieraat saa ikäviä yövieraita hyttysistä.

Visioin jo viikonloppuna, että vaikka leikkimökki vielä keskeneräinen onkin niin haluan laittaa vähän jotain koristuksia vieraita varten jotta heillä on mukavampi olla. Laitoin vieraita varten katon tukipuuhun roikkumaan viirinauhaa, pompomeja ja lamput tunnelmaa tuomaan! Lisäksi laitoin maton lattiaan, verhon yhteen ikkunaan ja pöydän sekä tuolin, jotta vieraat voivat laskea tavaroitaan.

Lauantaina sain tilkitä ikkunoita vauvan kanssa:


Jotenkin silmä on jo hyvin tottunut tuohon melko ärhäkkään vaaleanpunaisen sävyyn!


Seinien eristyksen ja levytyksen jälkeen laitettiin finnfoamia kattoon ja uretaania vielä täyttämään rakoja.



Heh, Erno taisi astua lattian tuulensuojalevystä läpi, joten siihen piti tehdä pieni paikkapala...


Pieni suunnitteluvirhe aiheutti sen, että piti tehdä vähän lisäkoolauksia lattiaan...


Lattia eristettiin kylppärin ja eteisen lattian rakentamisesta jääneellä puhallusvillalla... Turvettakin olisi säkkitolkulla ollut, mutta epäilimme ettei tuulensuojalevy välttämättä jaksaisi kannatella sitä niin laitoimme pelkkää villaa.


Lauantaina illalla homma saatiin tällaiseen pisteeseen ennen lasten iltapuuhia!


...ja sunnuntaina homma olikin jo paketissa!




Sunnuntaina zoolandiareissun jälkeen pääsin vielä maalaushommiin.


Päätimme maalata nyt tässä vaiheessa vasta yhden kerroksen maalia jotta maalin käry ehtisi hälvetä ennen perjantaita kunnolla.



Kävin äsken iltakymmeneltä napsimassa kuvia, joten ne ovat hämäriä, mutta tunnelma varmasti välittyy hyvin!


Etuikkunat on levytetty toistaseksi umpeen, sillä niihin pitäisi leikata vielä sopivankokoiset uudet lasit.


Lightbox toivottaa vieraat tervetulleiksi!


Tällä hetkellä sisällä talossa ei ole käyttöä ikean vanhalle jalkalampulle, joten päätimme tuoda sen vieraiden tunnelmantuojaksi!


Tervetuloa vieraamme ja hyvää juhannusta kaikille lukijoille!




Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.