Kioski pihalle ja blogin oma facebook-sivu!

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Perustin blogille vihdoin oman facebook-sivun, jotta uusien postausten julkaisu ei mene seuraajilta niin helposti ohi; linkkaan uuden postauksen aika facebookiin omalle henkilökohtaiselle sivulleni sekä blogin omalle sivulle. Blogin löydät helposti täältä!

Kaikkea sitä saakin päähänsä tuhannen väsyneenä ruveta touhuamaan! Minulla on ollut keittiön tasolla jo pari kuukautta yksi Unelmien Talo&Koti -lehti avoinna inspiraationa leikkikioskia varten. Lehdessä oli loistava kioski simppelillä toteutuksella ja kun kerrankin pikku neiti nukkui sisällä meidän muiden ollessa ulkona, päätin ryhtyä tuumasta toimeen!

Kioskin runko on koottu kolmesta trukkilavasta, ja se maalataan varmaankin talomaalilla leikkimökin kanssa samoihin väreihin. Sitten vain katsomaan jämäpuupinosta mitä kappaleita voisi hyödyntää toteutuksessa ja ei kun hommiin!

Pari tolpantapaista löytyi myyntitiskiä kehystämään ja paneelista sai tolppien väliin tukipuun. Leveämmästä räystäslaudan pätkästä sai kyltin vielä tukipuuhun kiinni. Tytöt olivat aivan liekeissä kioskista ja sen kanssa ruvettiin leikkimään samantien kun saatiin vain lavoja vähän ruuvattua toisiinsa kiinni. Projekti sai alkunsa perjantai illalla, ja heti lauantaiaamuna esikoinen rupesi puhumaan vaahtokarkeista joita pitää saada myydä kioskissa kun kerran inspiraatiokuvassakin sellaisia oli! Löysin muffinivuokakokoelmastani sopivia pikku vuokia joihin laitoin erilaisia herkullisen värisiä vaahtiksia tarjolle ja niitä me sitten miehen kanssa "ostimme" kioskista, ja taisi kioskinpitäjillekin mennä useampi omiin suihin!


Myynnissä oli vaahtokarkkien lisäksi myös poneja, juotavaa ja näköjään ruotsin kielen sanakirja!


Nämä hullareilta ostetut vaahtokarkit olivat herkullisen värisiä tarjottavia!



Kuormalavat olivat melkoisen märkiä, sillä ne ovat olleet pihalla sateen armoilla, joten maalaushommiin ei pääse ennen kuin ne ovat kunnolla kuivuneet. Nyt kuitenkin päällystimme kioskin pressulla sateen varalta ja nostimme sitä hieman ylös maasta kuivumisen edistämiseksi.


Kioskin viereen asettelin tytöille vielä puisen kaapelikelan, jonka oli tarkoitus tulla leikkimökkiin sisälle joskus ja siihen sopi täydellisesti tällä viikolla clas ohlsonilta ostamani pieni aurinkovarjo! Pöydän maalaan varmaan myös talomaaleilla, jotta se on säänkestävä.


Mukavaa pientä puuhastelua ja lapset tykästyivät heti leikkimökin valmistumista odotellessa kioskiin! Kioskin eteen alaosaan aion vielä laittaa viirinauhan roikkumaan, mutta se pitänee ensin laminoida, jotta se kestää ulkona kosteutta. Lavoihin on myös tarkoitus tehdä hyllyjä myytäville tavaroille. Erilaisia elintarvikepakkaukia olemmekin jo säästäneet kioskitoimintaa varten pitkin vuotta, joten ne saadaan heti käyttöön kun hyllyt ovat paikoillaan.

Ihanaa puuhastelua kerrassaan!:)

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.