Behind the scenes!

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

No niin! Vihdoin voin laittaa näitä behind the scenes -kuvia näytille kun tänään on Unelmien Talo&Koti -lehden ilmestymispäivä! Tässä siis kurkistetaan miltä meillä näytti vuoden 2015 helmikuussa ja miten niitä kuvia oikein otettiin lehtijuttua varten!

Vähän käännettiin televisiota pois kuvasta; oletteko huomanneet, että televisiot eivät juuri sisustuslehdissä näy? Meillä telkkari tulee juuri hieman Suomen kartan päälle ja kun kartta haluttiin kuvaan alareunaa myöten, piti vähän siirtää häiriötekijöitä pois edestä.


Myy tietenkin herkkupeppuna heti pöydän antimien kimpussa! Tein kuvauksia varten ruissipsejä kahdella eri täytteellä sekä porkkanakakkua! Kätevää, sillä kyllä siinä aikaa kului ja nälkä ehti yllättää jokaisen!


Yksi neiti oli näin pieni, vasta yhden vuoden täyttänyt! Tietysti lempparipaita päällä!


Nyt sai herkkuihin kajota ihan luvan kanssa! Tyttöjen unikaverit kulkivat tietysti mukana koko ajan, kuten tässä lattialla näkyy! Unikaverit ovat tytöille super tärkeät edelleen ja pienimmälläkin on omansa ja siitä tuntuu tulevan yhtä lailla tärkeä!


Myylläkin oli niin hentoinen ja lyhyt tukka vielä näissä kuvissa; ai että!!<3


Asettelua kuvia varten! Meillä ei sitten oikeasti ole koskaan leikkokukkia! Luonnosta saatan kerätä kukkia, mutta erittäin harvoin laitan pienistä rahoistani kukkiin... Kuvauksia varten halusin tietysti kuitenkin kukkia ostaa, heh!


Tällä hetkellä nuo ihanat pienet astiat toimittavat tuikkukuppien virkaa pimenevissä illoissa!


Työnjohtajat seuraavat Mikon touhuja! Aina piti siirtää jotain huonekalua alta pois, jotta päästiin hyvälle etäisyydelle tai ettei ylimääräisiä satu kuviin.


Tässä kyytiä on saanut keinutuoli!


Yritimme saada lapsia leikkimään kuvaan, mutta tuota meidän kovapäätä, joka silloin oli sen reilut yksi vuotta, et tahtonut kyllä saada ohjailtua mitenkään!


Jos vielä vähän olisi nojannut taaksepäin, olisiko seinä jo karannut selän takaa?


Pepin huonetta kuvattiin oviaukolta, jotta saatiin kuvaan mahtumaan kaikki mitä haluttiin. Lopulta paras kuva taisi tulla siten, että tyhjensimme pyyhekaapin ja Mikko oli kaapin sisässä kuvaamassa! Harmi ettei siitä tullut kuvaa napattua! Ei välttämättä valokuvaajan arkipäivää ihan se!


Että tästäkin on aikaa: nyt on tuolla pinnasängyllä taas jo uusi käyttäjä kierroksessa!


Keittiössä kuvat saatiin suht nopeasti otettua: tässä vähän tavaroiden sommittelua...


Minäkin pääsin avustustehtäviin! Myy siellä ihmettelee mitä mielenkiintoista nyt tapahtuu ja hän joutuu pihalle leikkimään... Huomaa kuvassa rätti, jolla vielä huitelin menemään jos pölyä kaikesta urakoinnista huolimatta oli jossain!


Ihan niinkuin meillä olisi rekki joskus noin tyhjä!! Nyt itse asiassa vaihdettiin se puu ohuempaan ja tänään otin koko rekin pois ja vaihdoin isomman tilalle, jotta sain talvivaatteet paremmin esille... Keväällä taas puu takaisin paikoilleen!


Myyn huoneen kuvat oli myös nopea homma: valoa oli hyvin ja neiti yhteistyöhaluinen!


Lopuksi otettiin vielä meikäläisesäkin kuva! Vitsit, että olen hassun näköinen siinä lehden kuvassa omasta mielestäni, koskas noin pitkää tukkaa en ole aikoihin pitänyt!


1 kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.