Viime viikon iltapuhteet: kakkuja!

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Viime viikon illat ja viikonloppu täyttyi herkuista, kun sain tehdä ensin lauantaille pienen miehenalun ensimmäisiin juhliin kakut ja sunnuntaina juhlittiin kaverin baby showereita ja tein myös sinne vuorostaan vaaleanpunaisen tyttömäisen kakun!

Tein koristeita jo pisin viikkoa jottei loppuviikon urakka paisuisi liian suureksi. Santtu-pojan perheessä on myös ihana lyhytkarvainen mäyräkoira Masa, joten tein yllätyksenä kakkuun pienen miniatyyri-Masan myös!


Toiveena oli nimipalikat ja tennarit ja tähtiä, väreinä turkoosi ja ruskea. Turkoosi näyttää ihan vaaleansiniseltä tässä kylläkin... Tähtimuottia minulla ei entuudestaan ollutkaan, joten lähdin konfettiin ostoksille ja eiköhän ne pienemmät tähtimuotit olleetkin loppu, joten ostin sitten jonkun keksimuottisetin joista pienintä ja toiseksi pienintä muottia käytin kakkuihin sitten. Kakkuihin toivottiin täytteeksi kinuskia ja vadelmaa. Kakku oli ilmeisen hyvin maistunut ainakin siitä päätellen miten vähän sitä oli jäänyt!


Sunnuntaina aamulla juhlittiin kaverin baby showereita ja lupauduin tekemään sinne kakun. Päätin nyt siis harjoitella pursottamista jälleen kun ei ollut tilauskakusta kyse. Ihan 100% tyytyväinen en ole vieläkään, mutta kyllä se siitä! Koristeluun halusin tehdä viirinauhan jonka inspiraation bongasin jostain blogista ja tietysti niitä ihania pikkuisia vauvanvaatteita. Tarkoitukseni oli laittaa pikkuiset vaatteet tuohon nauhalle ikään kuin ne olisivat pyykkinarulla kuivumassa, mutta mitoitukset menivät hieman metsään kun koristeet eivät sitten mahtuneetkaan nauhalle. Ihan kiva tuli kyllä noinkin!


Ihanan tyttömäiset ruusupursotukset, vaaleanpunaista eri sävyissä... Onnea tulevaan koitokseen siis vielä Juli!


Kunhan täällä joskus heräillään tästä viikkoja kestäneestä koomasta jonka aiheuttaa yksinkertaisesti liian vähä uni, lupaan vilautella vähän kokonaiskuvaa taas vaikka salista!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.