tunnelmia salista muutaman viikon takaa ja ulkokuva!

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Meillä oli tässä taannoin eräs kuvausprojekti täällä kotona ja napsimme samalla itsekin vähän kuvia kun tavarat olivat paikoillaan ja koti siivottu ja viimeistelty. Kuvausproggiksesta lisäinfoa kunhan voimme siitä enemmän julkistaa! 

Missä meillä siis mennään remontin suhteen? Ilmanvaihto kylpyhuoneeseen ja saunaan uupuu vielä sekä luonnollisesti kylpyhuoneen ja saunan katto. Myös itse sauna on tekemättä. Kun kylpyhuoneen oven jättää kiinni niin muutoin voisimme ylpeänä todeta kodin olevan valmis! Julkisivutyö on EDELLEEN kesken myös, mutta maalausprojekti odottaalämpimämpiä kelejä ja urakan tekijää tekemään homman loppuun. Olen kyllä  todella tyytyväinen aikaansaannoksiimme: yhdeksän kuukauden aikana olemme tehneet ihan järjettömän työn taloa kunnostaessa, joista kaksi kuukautta olemme olleet ilman juoksevaa vettä ja muitakin mukavuuksia, samalla olemme hoitaneet lapset ja koirat ja olemme kuitenkin pystyneet tarjoamaan joka päivä kotitekoisen ruuan ja puhtaat vaatteet. Iso kiitos ystävillemme avusta jota olemme taipaleen aikana saaneet: emme olisi ikinä tässä tilanteessa ilman teitä!<3

Nyt on kuitenkin aika levähtää, ja minulla onkin nyt jonkin verran kuvia jemmassa tulevia postauksia varten, joten blogi ei tule hiljenemään! Nyt nautimme ajasta perheenä, toistemme kainaloista takkatulen loimussa ja pihahommat alkavat kunhan ilmat tästä vielä lämpenevät!

Joku kommentoija kaipaili ulkokuvia: tällaisen otoksen löysin arkistojen kätköistä parin kuukauden takaa. Kuvassa näkyy hyvin tuo rujo julkisivu, joka on edelleen työn alla... Kuvan oikealla puolella on myyjän rakentama autokatos sekä punainen piharakennus, jossa on ollut ennen vanhaan huussit ja hirsirunkoinen sauna. Meillä on piharakennuksessa säilytystilaa sovitun verran ja lopun rakennuksen säilytystilat jaetaan pihan muiden asukkaiden kesken. Kuva on otettu suuremman puukoulun edustalta ja vasemmalla puolella on sitten vielä kivinen koulurakennus. Meidän pihamme käsittää suuren nurmikentän talon oikealta puolelta sekä reippaasti tilaa takaa. Täytyykin napsia kuvia pihalta kun kelit anatavat myöden!



Kuvauksiin sitten: tämä mami laittoi pöydän koreaksi ja ei kun kuvia räpsimään! Vanhempi neiti sai toimia mannekiinina herkkujen äärellä ja siihen ei tarvinnut neitiä paljoa houkutella!


Pöydässä tarjoiltiin porkkanakakkua ja cocktailpaloja!


Kuvausilma oli mitä täydellisin: ihana lämmin auringonpaiste!



Runosmäen koulun huutokaupan löydöt löysivät paikkansa salin lelukaapin päältä!


Pikku neitikin pääsi esittelemään taitojaan ja hän sai tottakai esiintyä myös osassa kuvia! Nyt mamin vauva onkin jo oppinut kävelemään omatoimisesti ja horjuva meno on melkoista! Kuvan taustalla näkyvät kukat pienissä maljakoissa ja pitsiliina eivät todellakaan saaneet olla paikoillaan kuin juuri sen hetken kun kuvia napsittiin -siitä neiti piti kyllä huolen! Kuvassa olevat pienet maljakot ovat ex tempore -löytö kodin ykkösestä: mielettömän kivat, modernit purkit mattavalkoista keramiikkaa ja niitä voi sitten myös pitää tuikkukuppeina syksyllä ja talvella!


Onko jotain postaustoiveita? Koitan toteutella niitä jaksamisen ja aikataulujen mukaan! Mukavaa pääsiäisviikon jatkoa!

3 kommenttia

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.