mitä on tapahtunut vessassa?

perjantai 6. maaliskuuta 2015

No niin! Nyt kurkataan tuohon edelleen keskeneräiseen pikkuvessaan! Meillä siis sairasteltu ihan riittämiin, lapset jälleen flunssassa ja Ernolla töitä riittää ja lapset valvottaa; siinä pääsyyt pieneen blogihiljaisuuteen. Kyllä tästä vielä noustaan!

Jo ennen tapetointia Erno rakensi seinävessalle aivan mahtavan kotelon ! Kotelo on viimeisimmän kuvan jälkeen saanut vielä kiiltävää maalia pintaan ja kannen ja eheän sivuseinän. Se on kyllä huikea!

Mitäs siellä vessassa nyt sitten on sen jälkeen tapahtunut? No, se tapetti: tapetiksi valikoitui (tietenkin) se överimpi versio, ja myös omaksi yllätyksekseni mintunvihreänä! Vanhempani kävivät täällä taas jelppimässä tapetoinnin kanssa, ja ne muutamat vuodat saimmekin seinälle suht näppärästi!  En halunnut tapettia jokaiselle seinälle ettei pieni koppi näyttäisi niin pieneltä, joten päädyimme tapetoimaan vain takaseinän. Kun takaseinä oli tapetoitu, totesin tapettia jääneen yllinkyllin yli, joten laitoimme yhden vuodan vielä lavuaarin, allaskaapin ja peilin taakse jäävälle seinälle. Tapetti sopii tulevan peilin tyyliin mainiosti, joten se korostaa ihanaa överiä meininkiä jonka olen vessaan halunnut. Luulimme ensin, että takaseinään menisi vajaa kolme vuotaa tapettia, mutta kun emme viitsineet ryhtyä vuotaa siivuttamaan kapean suikaleen vuoksi, keksin, että laittaisimme koristelistat ikään kuin kehystämään kaunista tapettia! Näin säätyimme todella pikkutarkalta hommalta ja säästimme tapettia!

Tässä tapettivuodat lattialla ennen kiinnitystä: tuo Runosmäen koulun huutokaupasta ostamani metrin pituinen viivain oli oiva apu viivoja piirtäessä!


Huhheijaa: en edes ole muistanut, että enhän minä ole edes muistanut kuvailla tapettia päivänvalossa! tässä nyt kuitenkin pari räpsyä vaiheesta jossa koristelistat olivat jo paikoillaan, kotelo oli saanut jo uuden maalin pintaansa ja jalkalistoja ollaan laittamassa paikoilleen!


Kuvat ovat melko hämäriä, sillä vessassa oli seinään kiinnitettävä lamppu ja se piti tietenkin poistaa tapetin tieltä, ja sitten kun sen olisi saanut takaisin paikoilleen, Erno oli onnistunut rikkomaan sen lasisen kuvun... Lamppu oli ihana retroaarre ja sen rikkoutuminen harmitti minua todella, kunnes huonekalutori hassinen pelasti minut pinteestä! Siitä lisää myöhemmin!


Tässä näkyy tuo tapettisuikale tuolla kaapin takana! Mielestäni sopii hyvin tämä, että koko koppero ei ole tapetoitu, sillä nyt seinille voi laittaa hyvin juttuja jotka erottuvat vaalealta seinältä eivätkä huku tapetin kuvioihin!


Tapettia kehystämään laitettiin tosiaan kattolistaa, joka maalattiin ensin spraymaalilla kirkkaan valkoiseksi: se korostaa kyllä kauniisti tapettia!


Vessa olikin jo itse asiassa tässä vaiheessa, kunnes tuli "ongelma" ja vedet tulvivat kaikki tuohon lautalattialle... Joku putkenpätkä oli sahattu liian lyhyeksi ja nyt sitten odottelemme samanmoista, mutta pidmpää saapuvaksi jotta saisimme vessan käyttöön! Vedet on siis kytketty, mutta pytty irrallaan tällä hetkellä... Miten nämä wc-pyttyjen asennukset eivät mene ihan putkeen meillä?? Nyt sentään pytty oli tukevasti kiinni ja sen päällä pystyi istumaan, mutta muuten ei sitten mennytkään niin kivasti... Nooooh, hyvää jaksaa odottaa!


Onko ihan överi? Siskoni olikin jossain kuullut, että kyllähän pikkuvessan voi sisustaa ihan överiksi, sillä ei siellä kukaan vietä niin paljoa aikaa! Totta joka sana!!

1 kommentti

  1. Ei vois olla täydellisempi <3 Ja toi lautalattia kruunaa koko komeuden. Koko tila on hyvässä balanssissa, mut silti riittää silmille katseltavaa kun istuu pyntyllä

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.