eteisen uudet paperipussit!

maanantai 2. maaliskuuta 2015

No niin, nyt minäkin olen sitten hurahtanut sisustuksessa niihin paperipusseihin! Ihastuin tuossa kesällä grey white heart -blogin Jennan luona tuohon ilmeisesti jo ah-niin-nähtyyn mercin paperipussiin, mutta en sitten ole sitä kuitenkaan kotiuttanut, sillä en ole edes tiennyt mistä sellaisia saisi... Kuulin kuitenkin samaiselta Jennalta vinkin, että etsyssä olisi muitakin kivoja pusseja, kuten tellkiddon lapsekkaat paperipussit, jotka olisivat mainioita lastenhuoneisiin! Me emme kuitenkaan ole lastenhuoneisiin tarvinneet säilytyselementtejä, vaan harmaita hiuksia on aiheuttanut eteisen sisustaminen ja siellä pidettävien tavaroiden säilytyspaikkojen keksiminen, joten lähdin sitten etsyyn paperipussinmetsästykseen! Haku tuotti tulosta, ja löysinkin useamman yrityksen, joka tekee paperipusseihin kuvioita käsin! Jos teillä on pusseja hakusessa, voin linkata tähän ne yritykset, jotka minä löysin: pack and things , tellkiddo , prettytidysydney , SpudyAndCo , Thatway

Mistä minä sitten tilasin? (tai no, ihan oikeasti kaverini tilasi, kun teimme kimppatilauksen)

Tilasin omaksi yllätyksekseni Thatwayltä ihan musta-valkoiset graafiset pussit! Mietin ensin jotain leikkisiä, ehkä jopa värikkäitä pusseja, mutta järkeilin kuitenkin niin, että musta-valkoiset sopisivat kuitenkin paremmin musta-valkoiseen lattiaan. ...ja ne ovat kyllä aivan nappiostos!

Laitoin pussien lisäksi eteiseen yhden valkoisista pinnatuoleista, sillä se tuo eteiseen vähän kodikkuutta! Eteinen on ollut todella haastava tila sisustaa, sillä siinä ei ole mitään yhtenäisiä seiniä mihin laittaa säiltysratkaisuja ja eteinen on ollutkin vain läpimenopaikkana tähän saakka.

Eteiseen muutti tuossa jokunen viikko sitten myös puinen rikkakihveli ja -harja -setti! Ostin sen kodin1:stä ykkösasiakkaan -40% etukupongilla eikä sille siten jäänyt paljoakaan hintaa. Eteiseen kulkeutuu yllättävän paljon hiekkaa ja muuta roskaa ja koska eteinen toimii myös läpikulkupaikkana, pitää lattia pysyä suht puhtaana ettei hiekat ja muut roskat kulkeudu muihin tiloihin. Aina (lue: KOSKAAN!) en jaksa imuria raahata eteiseen vain hiekan imurointia varten, joten rikkalapio on ollut meillä kovassa käytössä! Alunperin olin ostamassa Onnioon -rikkalapiosettiä, mutta päädyin kuitenkin tähän puiseen sen laadukkaan materiaalin ja kivojen värien puolesta! Tähän asti meillä on ollut raksakäytössäkin ollut jostain meille päätynyt kulahtanut oranssa setti.


Tuo ovien välinen hirsiseinänpätkä tuo oman haasteensa eteisen sistustamiseen, mutta se on onneksi kuitenkin sen verran leveä, että siihen mahtuu ne kenkälaatikot. Laatikot ovatkin tällä hetkellä maalauksessa, siksi puuttuvat kuvista! Nuo ovet ovat siis ovet kellariin ja vinttiin. Vintinoveen olen suunnitellut juttuja jo; ne päätynevät siihen ihan tuotapikaa!


Eivätkö olekin hauskaset? Minä tykkää todella! Muuta järkevää ratkaisua en ole keksinyt, ja pussit ovat helposti liikuteltavia kauniin ulkonäkönsä lisäksi!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.