Pikkuvessaan inspiraatiota!

maanantai 26. tammikuuta 2015

Nyt on alkanut tuon meidän pikkuvessan tekeminen: havahduin siihen, että kyllä se pitää alkaa laittaa kun meillä oli ne pikkuneidin 1-vuotissynttärit ja vieraat miettivät jatkuvasti koska uskaltavat käydä vessassa kun kylpyhuoneen pytyltä näkyy turhan hyvin tuohon pihalle. Jatkuvasti joku oli pihalla tulossa tai menossa ja vessassakäynti kävi vähän kiusalliseksi... Onneksi urakka ei ole ihan mahdoton, sillä vesi- ja viemärihommat on jo tehty valmiiksi! Lattialankut on kylläkin revitty auki, mutta ne tuli jo nakuteltua takaisin paikoilleen ja suunnitteluhommat on käynnissä!

Vessaan tulee samanlainen seinävessa kuin kylpyhuoneessa, mutta jätämme vessaan lautalattian ja teemme siksi myös vessanpytyn kotelon muuten kuin laatoittaen... Olen pohtinut, että vaihdetaan vähän tyylisuuntaa krumeluurimpaan kun kylpyhuone on enemmän maalaisromanttisen tapainen, ja laitetaan pikkuvessaan jokin ihan överi kukkatapetti! 


Tämä olisi mieletön... En edes tiennyt, että PiP Studio tekee tapettejakin!! (kuva: virkkukoukkunen.net ja seinaruusu.fi) Erno ei (vielä) ihan lämmennyt, mutta itse lämpenin vähän liikaakin! Minkä värin te valitsisitte? Laitamme tapettia siis takaseinälle eli reilun metrin levyiselle alueelle johon tulee se wc-pytyn kotelo myös.







Tähän lämpeni jopa mieskin, mutta tuon edelläolevan rinnalla tämä on suorastaan kesy... (kuvat samasta osoitteesta kuin nuo edellisetkin ja Pip studion omilta sivuilta!)




Kummalle antaisitte äänenne?

Wc-pytyn kotelosta sen verran, että ensin sanoin, että paneloidaan kotelo vain; se on helppo, halpa ja turvallinen vaihtoehto, mutta sitten yht'äkkiä sainkin vision: tehdään siitä sellainen vanhan peilioven tapainen ja laitetaan ohuita ja leveämpiä listoja neliskulmaisesti! Tähän tyyliin siis kuin kaverini
blogissa on tehty sängynpääty! (kuva: grey white heart -blogi)



Käsienpesualtaalle sitten taas teemme tuppeensahatusta haavasta "pöydän", johon sain idean sieltä PopÅ:sta, jossa oli tehty sellainen pienen lavuaarin alle: siihen saa sitten hyvin laitettua käsienpesuaineen ja laskettua esim. koruja jos pesee käsiä.

Peili on ihan mysteeri: toivon tekeväni jonkun huikean kirpputorilöydön vielä, mutta aika näyttää joudunko hakemaan jonkun väliaikaisratkaisun vielä ennen kuin se täydellinen sattuu eteen... esimerkiksi ikean Ung Drill -peili voisi olla hyvä väliaikaisratkaisu, mutta se pitäisi kyllä maalata ennen seinälle laittamista... (kuva: ikea.com)



Kopissa on entuudestaan seinällä hauska retro lamppu ja ajattelimme antaa sen olla siellä ja vaihdamme sen sitten joskus jos keksimme paremman vaihtoehdon tilalle...

Toivottavasti alkaisin saamaan myös jotain ideoita pyyhekoukkujen suhteen, sillä myös kylpyhuone on edelleen vailla koukkuja kun en vain keksi millaiset sinne laittaisimme! Aluksi ajattelin, että laitamme Terraviivan naulakot, mutta siellä ei ollutkaan sopivia valmiina ja kun sitten ryhdyin miettimään, että mikä se sopiva väri sitten olisi, en keksinyt kyllä sellaista... Ehkä pitäisi vaan ostaa jotkut kromatut vain ja olla tyytyväinen! Suuret on ongelmat kun pitää jotain pyyhekoukkujakin miettiä kuukausitolkulla... Linkatkaapas jotain kivoja koukkuja!

peeäs. Ei todellakaan ole mun päiväni tekstinkäsittelyssä ollut kun tämän olen kirjoittanut: pahoitteluni ihmeellisistä riviväleistä, fonteista jne!


4 kommenttia

  1. Ihania!! Mikä vaan noista olis hyvä valinta! Joo, go for it :) Valinta on kyl vaikee ku noi on kaikki niin hienoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pitää varmaan vaan arpoa lopulta kun ei osaa päättää!:)

      Poista
  2. Intuitiivisesti olisin heti sanonut et tuo ylempi ja värinä vihertävä tai se ihan ylin, mut ei vaaleenpunanen. Mut sit ku aloin noita tuijottelee, ni se alempikin on kyl ihana. Vaikee sanoo ku ei oo nähny tilaa, mut jotenkin tuntuis et jos lähdetään tähän tyylisuuntaan, niin mennään sit kunnolla eli ylempi ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, kyllä minäkin olen jo päätynyt tuohon ylempään mutta sitä väriä arvon edelleen... kiitos kommentista!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.