makuuhuoneen inpiraatiota!

lauantai 10. tammikuuta 2015

Visioita pukkaa! Makuuhuone on tässä nyt ollut lähiaikoina mielessä sattuneesta syystä nyt kun siellä on vähän miellyttävämpi hengaillakin kun lattiat on maalattu, ja inspiraatioita sen suhteen pyörii mielessä tiuhaan... Remonttikassa on aikalailla entinen ja rahaa ei näin hoitovapaalla juurikaan tule, joten edullisia sisustusideoita olen pyöritellyt mielessäni!

Ensinnäkin, vaaterekki! Tiedän, että se on jo aika menneen talven juttuja sisustusblogeissa, mutta kun minä en sellaista ole koskaan saanut tilanpuutteen vuoksi niin nyt haluan sellaisen! Haaveilin aivan alun perin Hayn Loop -rekistä, mutta diy- ihmisenä se haave vaihtui kuitenkin putkirekkiin tähän tyyliin:

(kuva http://www.granit.com/product.html/kladstallning-ror?category_id=153#.VK2SbsYarBI)


Putkiosat ovat kuitenkin melkoisen arvokkaita, joten olen nyt luopumassa tuostakin ajatuksesta ja olen päätymässä ihan vain Ikean MULIG -halpisrekkiin (7,99€): se on mukavan ilmava ja huomaamatonkin! katsotaan jos sitten vaikka vähän myöhemmin haluan vielä putkirekin, mutta tähän hätään tuo edullinen vaihtoehto saa luvan kelvata!


Heh, ja kun sitten olen pihistänyt rekistä, niin todettakoot, että siihen tulee sitten kuitenkin ripustettua vaatteet Hayn henkareihin! Tilasin Hayn wire- sekä soft-henkareita finnish design shopilta joulun alla sekä joulun jälkeisestä -20% alesta keittiön puolella olevaa vierasrekkiä varten, mutta henkareita on sen verran reilusti, että aion riistää muutaman omaan käyttööni. Tämän näköisistä henkareista on kyse:

(kuva: http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-naulakot-wire-vaateripustin-kpl-musta-p-4306.html)


ja (kuva: http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-naulakot-soft-vaateripustin-kpl-p-4305.html)


Valkoisista henkareista haaveilin ensin, ja niitä suositumpia Hang-henkareita löytyykin valkoisena sekä ah-niin-trendikkään kuparin sävyisenä, mutta toisaalta musta on vaihteluksi ihan kiva kun täällä tuota valkoista sen verran piisaa ja varsinkin makuuhuoneessa on ja tulee olemaan niin vaaleaa. Sen vuoksi valitsin siihen uuteen julisteeseenkin tumman kehyksen, että se tulisi paremmin esiin kaiken valkoisuuden keskellä.

Huonekaluja täytyy pyöritellä hieman edestakaisin varmasti ennen kuin saadaan lopullinen järjestys päätettyä, sillä mietin tuossa jo sellaistakin vaihtoehtoa, että siirtäisimme vanhemman neidin huoneesta ruskean lipaston makuuhuoneeseen ja laittaisimme hänelle vaalean senkin tasapainottamaan ruskeaa lattiaa, mutta järjestyksen parhaimmuus ei selviä kuin kokeilemalla! Luvassa siis hikistä menoa! Matalan senkin päälle suunnittelin mielessäni ne näyttävät Partyliten  antiikkihopeiset mercury pilarikynttilänjalat, jotka näkyivät joulukoristepostauksessa ja niihin vaaleat kynttilät.

(kuva: http://reviews.partylite.biz/8504-en_us/P_56359/mercury-glass-pillar-holders-reviews/reviews.htm?sort=reviewTextLength)


Jonkin lipaston/senkin päälle laitetaan sitten vielä vintillä paikkaansa odottaneet Sia -merkkiset valokuvakehykset ja ehkä vitriini -rasioita vielä kaveriksi. Liikaa rojua en tasoille halua, sillä tähän asti on ollut ihanan helppo viikkosiivous kun ei ole tarvinnut niin paljon pyyhkiä pölyjä!

(kuva: http://www.sisustusbella.fi/verkkokauppa/tuotemerkit/sia/sian-valokuvakehys/)


(kuva: https://store.iittala.fi/Sisustaminen/Vitriini-Rasia-108x108-mm-kirkas-tammi/p/T110960)


Sormet jo kovin syyhyää toteuttamaan, mutta sellainen pikkujuttu kuin perhe-elämä (ja kuopuksen uniongelmat) aina hieman hidastuttaa menoa... Näkeekö muut siellä visiot yhtä selvinä kuin tähän yksi kaheli täällä?


Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.