Tilannepäivitystä

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

No niin. Mitäs nyt sitten on tapahtunut puolentoista viikon aikana? No eipä juuri mitään! Meillä on tässä tämänhetkisessä asunnossa ollut vieläkin tätä perus hommaa, eli listojen laittoa ja pientä viilausta ja on pitänyt ottaa kuvia tästä, että saadaan vuokrailmoitus mahdollisimman äkkiä nettiin. Minulla oli vielä tenttikin keskiviikkona ja siihen yritin sitten iltaisin hiukan lueskella, joten en voinut päästää miestä hommiin kun potentiaaliset lastenleikittäjätkin ovat kaikki jossain liesussa.

Muutamana iltana mies on kuitenkin lasten nukkumaanmenon jälkeen käynyt talolla viemässä tavaraa vintille jotta vuokrailmoitukseen otetuissa kuvissa tämä asunto ei ole niin täynnä tavaraa. Tässä kökköä puhelinkuvamateriaalia jälleen... kuvassa siis entinen keittiö ja tuleva sauna/kylpyhuone. viehättävä, eikö?


Miehen piti vaan purkaa vesikalusteita, mutta sormet syyhysivät kuitenkin kurkistaa tuon karmean muovimaton alle...



Mitä ihmettä?? Maalaamatonta lautalattiaa?! Miksi maalaamatonta? Pakko oli kurkkia vielä vähän, ja ilmeisesti tuo maalaamaton kohta on ollut vain jonkin kaapin paikka, sillä muualla oli tällaista helmeä:


...ja pitihän sitä sitten kaivella vähän enemmänkin esiin...


Harmi vaan, että tosiaan tästä huoneesta tulee kylpyhuone! Täytyy miettiä josko lattian nostaisi jemmaan ja hyödyntäisi sitten muualla kun kerta on noinkin hyvässä kunnossa!

Lattia oli irronnut suosiolla ja lankkulattia oli suht nätissä kunnossa, mutta salissa asia ei mennyt tietenkään niin helposti, sillä muovimaton alla oli monta kerrosta kaiken näköistä pintaa muualla paitsi opettajan korokkeen kohdalla. Laitan kuvamateriaalia salin puolen lattiasta kun päästään sinne kunnolla häärimään!

Onko siellä ruudun toisella puolella vanhan lankkulattian kunnostajia? Onko päälliset irronneet helposti? Mitä kaikkea lankun päällä on ollut?

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.