Kylppäripommi!

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

No niin!

SE kylppäri... oletteko valmiita? Täältä pesee (ehhehheh)!



Eikö olekin herkku?? Jotain tällaista osattiin kyllä odottaakin kun myyntikuvia katsottiin ja huomattiin, että kylpyhuone on jätetty kuvaamatta... Myyntitekstissähän siis mainittiin et taloon vois vaikka heti muuttaa sisään...NOT!

Kylppärihän on se sellainen ihan mini koppi tuossa talon vasemmanpuoleisen oven kohdalla, jollette pysy kärryillä!


Kuvassa näkyykin hyvin se, että ikkuna on vaan peitetty jollain pinkopahvilla (?) ja siihen sitten vain lisätty eristeet ja hässäkät päälle. Todella nykystandardit täyttävää rakentamista selkeästi!

Tässä vähän kuvaa lattiasta...


Nam nam!

...ja tässä on Erno jo repinyt muovimaton hiiteen...


Tällaista sieltä alta sitten löytyi!


Mielenkiintoista koolausta: koolaus tehty niin, että koolinki tekee kylpyhuoneen kaadot, koska valuja ei ole! (Liekö tämä ihan tavallistakin johonkin aikaan?)



Märkää... Tätä osasimme odottaakin, ja märkien hirsien vuoksi saimme hinnanalennustakin, sillä hirsiremppa syö helposti 7-10te rahaa. Näyttää kyllä ilkeältä!


Tässä näkyy sitten se ovi! Se kaivellaan ehdottomasti esiin!


Tässä on tämän hetken eteinen. Kahden oven välinen "lastulevyseinä" oli tarkoitus purkaa, eli pikkukylppäristä tulee osa eteistä lopulta ja laatoitamme eteistilan, jotta se olisi hieman lapsiystävällisempi. Tähän eteisen alle tulee niitä uusia hirsiä sitten. Talon betoniportaat ovat olleet liian lähellä talon runkoa ja ne ovat aiheuttaneet hirsien mädäntymistä.


Ylemmän kuvan vasemmalla puolella olevassa "lastulevyseinässä" olleen patterin takaa löytyi tällaisia aarteita...


Tätä on sääli laatoittaa päälle: kerrassaan UPEA lattia!!


...ja tässä sitten tämä "lastulevyseinä", eli ei mennyt niinkuin Strömsössä... Laajennamme siis oviaukkoa mahdollisimman paljon jättäen ulkoseinälle hiukan hirttä, jotta saamme kuitenkin eteisen laajennettua. Taloja katsoessamme minun ainoita kriteerejä talolle oli, että saan lastenvaunut eteiseen lämpimään, sillä meillä on tällä hetkellä niin pieni eteinen, että vaunut säilyvät autossa öisin...


Menemme perjantaina juhannuksen viettoon talolle talkoohommien merkeissä, että josko saisimme salin lattiaa kaiveltua esiin: kaveri oli muuten sitä mieltä, että ekan lastulevykerroksen alla olisi vielä toinen ja että opettajan korokekin on lastulevyä! Täytynee tutustua siihen sitten!

Tänään saimme sähköt ja vedet talolle toimimaan kokonaisuudessaan (tähän saakka salissa on ollut sähkö, sillä sen mittari on samassa suuremman koulun kanssa ja siellä on sähköt myyjän toimesta) ja ostimme sinne jo sohvan, jotta voimme löhötä sillä kun olemme saaneet hommat tehtyä. Jääkaappi-pakastin ei ehtinyt juhannukseksi, mutta onneksi bongasin sellaisen ilmaiseksi facebookin roskalava-ryhmästä niin saamme ruuat ja juomat kylmään! Palju haetaan mökiltä huomenna ja kasa muutakin tavaraa mitä on ollut mökillä säilössä. Saunaan päästään sitten kivikouluun ja pesulle myös, onneksi!

Me hiljennymme juhannuksen viettoon: seuraavassa postauksessa luvassa vähän ehkä rakennusprojektista poikkeavaa aihetta!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.