Kauppapäivä!

tiistai 3. kesäkuuta 2014

No niin! Tänään oli meidän perheemme loppuelämän ensimmäinen päivä. Uusi lehti käännettiin meidän tarinassamme, nimittäin teimme kaupat vuonna 1931 rakennetusta hirsirunkoisesta entisestä koulurakennuksesta! Toppuuttelen nyt heti hieman; kyseessä on suuremman koulukompleksin yksi rakennus, eli neliöitä ei ole mitenkään valtavasti eikä rakennuksesta löydy AH-niin-ihanaa jumppasalia. Neliöitä on kuitenkin meidän perheelle riittävästi eli 156 (muistaakseni) ja tontti on 2000m2. Unelma vanhasta hirsirunkoisesta talosta, jolla on jokin erityinen tarina takana kävi toteen!




Nyt alkaakin sitten remontin suunnittelu ja toteuttaminen mahdollisimman nopealla aikataululla. Talosta löytyy pesutilat, mutta ne ovat niin pienet eivätkä vastaa nykyvaatimuksia joten niiden uusiminen on yksi ensimmäisenä tehtäviä asioita. Työnsarkaa löytyy myös pihalta aidanrakennuksen muodossa ja lapsille olisi tarkoitus laittaa fasiliteetit kuntoon heti jotta oma remppaleskeyteni sujuisi hiukan leppoisammin.

Tässä pohjakuva talosta, jotta voitte paremmin hahmottaa mistä oikein kirjoittelen kun yritän selventää, että mikä huone siirretään mistä ja mihin!



Taustatietona voin kertoa, että olemme siis nuorehko pariskunta, jolla on kaksi lyhytkarvaista chihuahuaa (10/09 ja 10/10) ja kaksi pientä (08/12 ja 01/14) prinsessaa. Tällä hetkellä asutamme kolmitasoista puutalo-osaketta Turun Port Arthurin kaupunginosassa ja uusi torppa löytyy Turun Paattisilta eli parinkymmenen minuutin ajomatkan päästä nykyisestä kodistamme. Isäntä on palaamassa saneeraushommista tuttuihin putkistosaneeraustöihin ja itse olen äitiyslomalla työstäni myymälänhoitajana ja haaveilen opiskelupaikasta Turun Yliopistolla. Projekteja on siis joka lähtöön!

Osaankohan lisätä tähän pari kökköä kännykkäkuvaa...? En kehdannut kuvailla järkkärillä kaupantekijäisissä ja kun menimme talolle käymään ei järkkärin kaivaminen ollut taas ensimmäisenä mielessä... Nyt unta palloon niin paljon kuin vaan innostukseltani maltan: palataan!




Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.