(se perhanan) HIMMELI!

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Tällainen tekele kiteyttää minun viime aikojen vapaan ajan, kun olin lauantaina ystävän luona askartelemassa pilleistä himmeleitä! Mies sai vanhempiensa kylppärirempan pakettiin omalta osaltaan, joten lauantaina menimme koko perheen voimin keskustaan joulukadun avajaisiin katsomaan Robi...eikun siis joulupukkia! Näimme siellä esikoisen synnärikaverin, joten menimme heidän perheensä kanssa burger kingiin vielä syömään. Naureskelin synnärikaverilleni, että joku voisi kuvitella sen olevan jotain koodikieltä kun lapsille sanoin, että "mami menee Mirjan kanssa tekemään aikuisten askarteluja", mutta se oli totisinta totta! Hurjat pikkujouluviikonlopun menot minulla siis! Yötöiksihän se homma sitten meni, mutta valmista tuli! Keksin mallin omasta päästäni kun aloin tekemään vain ensin peruskuvioita. Ohjeen peruskuvioon katsoin täältä Yhteishyvän sivuilta.


Askartelupillit ostin Inspiraatiosta, mutta sain ystävältä pidempiä pillejä isoimpaan kuvioon ja sen sisällä olevaan kuvioon (pitkät pillit puoliksi). Pillien leikkaaminen olikin ehkä se hermoja raastavin osuus, sillä perfektionistia korpesi se, ettei pilleistä tullut täydellisen saman pituisia kun saksilla leikkeli! Valmiissa tuotoksessa pieni epätasalaatuisuus ei haittaa, joten turhaan ahdistuin!

Viitatakseni otsikon alkuun, voin kertoa mikä fiilis minulle tuli eilen kun aloin virittelemään joulukorttikuvaus-studiota ja kun kävin pikaisesti vessassa niin keskimmäinen oli onnistunut repimään himmelin alas ja se oli kappaleina lattialla... Taas näitä äitiyden tähtihetkiä kun hermostuu lapsille, mutta kaipa se himmeli jotenkin niin edusti sitä vähää vapaa-aikaa mitä on lähiaikoina ollut, että meni hermot aivan täysin...

No, tänään sitten korjasin himmelin ja nyt se on taas iskussa kohti uusia koettelemuksia! Himmeli sai paikan siitä maskros-lampun jättämästä ilmatilasta nyt sitten, jotta tulee hyvin näkyviin!



Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.