POMPdeLUX, täältä tullaan!!

perjantai 9. joulukuuta 2016

Mahtavia uutisia tänne päin pienen radiohiljaisuuden jälkeen, nimittäin minä aloitan nyt tulevalla kevätkaudella POMPdeLUX shopping advisorina! POMPdeLUX -työstä olen haaveillut jo pitkän aikaa, mutta alueelle ei ole ollut paikkoja sopivaan aikaan auki, mutta nyt lykästi! Olen huippuinnoissani!<3



POMPdeLUX on tanskalainen lastenvaatemerkki joka on perustettu vuonna 2006 ensin Tanskaan ja siitä myöhemmin muihin pohjoismaihin ja Eurooppaan. Vaatteet myydään ensisijaisesti edustajien eli shopping advisorien kautta ja merkillä on myös verkkokauppa. Verkkokaupassa on tällä hetkellä käynnissä alet, käykää ihmeessä kurkkaamassa!



Kevään myyntikausi alkaa 23.2 ja verkkokauppa aukeaa 2.3, joten edustajien varaslähtöaika on pidennetty muutamalla päivällä! Kun pitää kutsut tai osallistuu open house -tapahtumaan, asiakas saa kauden POMPdeLUX -kassin ja tukee samalla suomalaista yrittäjää (verkkokaupan ostot eivät tuo työtä Suomeen)! Kutsuja olen jo mukavasti buukannut heti kauden alkuun, mutta vielä on pari päivää vapaana ennen verkkokaupan avauspäivää ja sen jälkeen tietysti! Open house -tapahtumia pidän kauden alkuun kaksi, toisen heti aloituspäivän aamuna 23.2 klo 10 eteenpäin ja toisen aloitusviikon sunnuntaina 26.2 (aika ei ole vielä päätetty). Tervetuloa siis tutustumaan tuotteisiin ja herkuttelemaan meille tänne Paattisille!

Sellaisia uutisia tähän aamuun! Josko tänään vaikka sateisen päivän kunniaksi siivoilisi niin saisi tänne taas uusia kuviakin, on nimittäin uudistuksia tehty taas!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.