Pikaista askartelua lasten kanssa!

lauantai 24. syyskuuta 2016

Askartelimme lasten kanssa viime viikolla rannekoruja! Pakko jakaa nämä kuvat teidän kanssanne, sillä näissä on jotenkin ihana fiilis!

korujen teko trampoliinilla istuen oli vähän haastavaa puuhaa alkuun, mutta kun sitten laitoin kummallekin tytölle silikoninauhan toiseen päähän puristushelmen jottta helmet eivät karkaa niin johan alkoi sujumaan!

Silikoninauhaa olen ostanut helmikauppa blingistä, puristushelmet ja "kristalli"helmet prismasta ja ihanat ruusuhelmet tigerista! Veimme rannekorun pikkuserkulle, joka emännöi discoa viime viikolla! Lahjoja ei tietenkään discoon odotettu, mutta ajattelin, että samalla voisimme tehdä sellaisen viemisiksi, sillä se ei mikään arvokas suuri juttu ole ja koru olikin ilmeisen mieluinen!


Tytöt olivat melkoisen tohkeissaan askarteluistaan!


Ylpeä askartelija!


Tässä näkyy meidän neiti 4-veen uusi hiustyyli, jonka hän halusi leikkauttaa muutama viikko sitten kampaajalla. En olisi uskonut, että hän todella haluaisi lyhyen tukan, mutta yhtäkään katumuksen ääntä ei ole kuulunut! Meidän iso, pieni tyttö!<3


3 kommenttia

  1. Hienoja koruja ja mukava viedä tuliaisiksi.

    VastaaPoista
  2. Onpas ihanat kuvat ja tosi suloiset rannekorut. Tiger on ollut ihana yllätys, muutamalla eurolla saa vaikka mitä askarreltavaa ja meiltä löytyykin muutamat puuhelmet. Paino sanalla "Muutamat" ;) Mutta noita ruusuhelmiä meillä ei vielä ole, täytyypä käydä bongaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiger on kyllä niin mahti kauppa!!:) pitää vaan aina tarkkaan punnita ostoksia ettei kerrytä mitään hillitöntä krääsävuorta ympärilleen.:D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.