Biodelly beauty shop avattu Turussa!

tiistai 20. syyskuuta 2016

Olin viime viikolla kutsuvieraana serkkuni luonnonkosmetiikan kivijalkamyymälän, Biodelly beauty shopin, avajaisissa. Instagram-tiliäni seuraavat varmaan näkivätkin jo huikean hauskat kuvat avajaisten photo boothista, jossa rekvisiittana oli kaikkea kauneudenhoitoon liittyvää, kuten kuvassani näkyvät kurkkuviipaleet!





Biodelly on nettikauppana palvellut asiakkaita jo vuodesta 2009 lähtien ja nyt avautui vihdoin kivijalkamyymälä! Liike sijaitsee Turussa osoitteessa Rauhankatu 10 ja se on avoinna tiistaista perjantaihin klo 10-18.

Avajaisten herkulliset tarjoilut oli tilattu Roots kitchenistä ja salaatti, leipä, hummus ja pähkinäbrowniesit olivat mielettömän herkullisia! Lämpimät suositukset siis myös tarjoiluista!




Olin vieraana sukulaisen roolissa, eli tämä ei ole mikään maksettu mainos, heh. Toki sain lähtiessäni, mitäpäs muutakaan kuin, ÄMPÄRIN! Ämpäri oli hauska idea goodiebagin virkaa toimittamaan. Lapset saivat uuden hiekkaleluämpärin ja minä sen sisällön! Ämpärin kuva ei teknisistä ongelmista johtuen suostu nyt ilmestymään tänne, murrr...

Kameraa en tietenkään muistanut ottaa mukaan, sillä olin niin sukulaisena menossa juhlimaan, mutta jaan muutaman puhelimella napatun kuvan teille ihanasta myymälästä ja avajaistunnelmista!

Kuvassa tekemäni kortti, jonka vein juhlajuoman lisäksi onnitellakseni uuden myymälän johdosta.


Liike on ihanan ilmava ja vaalea ja tuotteet on kauniisti esillä. Henkilökunta on palvelualtista, joten jos mielit vaihtaa vaikka perinteisen meikkipohjan mineraalimeikkipohjaan niin kannattaa ihmeessä mennä tutustumaan valikoimaan!







2 kommenttia

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.