Fiiliksiä kotoa ja pari tuunausta!

perjantai 9. syyskuuta 2016

Kiitos ihanista kommenteista viimeisiin!!

Hetken tauko taas takana, kun minulle iski kuumetauti viime viikon alussa ja se paljastuikin lauantaina keuhkokuumeeksi ja jouduin osastolle lääkintään kolmeksi yöksi. Edelleen olen kuulemma toipilaana ja pari viikkoa pitäisi ottaa rauhallisesti ettei vain tule jälkitauteja; niiden kanssa ei kuulemma ole leikkimistä!

Pitkästä aikaa oli synttäreillä about nurkat kuosissa, joten pyysin miestä napsimaa jokusen kuvan julkaistavaksi! Tulee tässä samalla esiteltyä pari diy-projektiakin taas! Vähän on suhmuraisia kuvia, mutta älkää liian tarkkaan katselko!

Voin muuten kertoa, että kuvien ottaminen tällaiselta työmaalta kuin meilläkin tässä on ei ole ihan yksinkertaista: jatkuvasti on joku pyykkikasa jossain tai joku postiläjä leviänä liedellä tai askartelutarvikkeet levitettynä salin pöyälle... Kuulostaako tutulta?

Yksi kaaoksen hallintaan liittyvä diy-projekti oli tehdä yksi kenkähylly lisää eteiseen: olemassa oleva kolmen laatikon kenkähylly ei todellakaan riitä meidän porukan kengille, kun aina pitää olla esillä vähintään kolmeen käyttötarkoitukseen olevat kengät! Makuuhuoneesta vapautui käyttöön puunvärisiä laatikoita neljä kappaletta, joten ei muuta kuin ne yhteen, levy alle ja levyyn pyörät, jotta telineen saa kellarin- ja vintin oven edestä pois. 

Myös kuvassa näkyvä säilytyspussi on uusi! Tilasin Kodin1 alesta tuossa alkukesästä kolme tuollaista kankaista tukevampaa säilytyskoria, joihin suunnittelin piirustuksia kylkeen. Tyttöjen huoneisiin oli heti visiot valmiina mitä niihin aioin piirtää, mutta eteiseen mietin pidempään. Päädyin tuollaiseen telkiddo -kopiointiin, sillä eteisessä säilytetään koirien tarvikkeita pitkälti.


Makuuhuoneessa järjestys vaihtuu hiukan koko ajan kun puuhailemme vaatekaappiin sisuksia ja sieltä vapautuu hyllyä jne... Nyt yksi hylly on kenkiä varten kunnes kenkätelineet saadaan asennettua seinätelineisiin kaappiin (kuhan saisimme jostain kannakkeita; vielä ei ole onnistanut!). Kampauspöydän haluaisin siirtää sängyn vasemmalle puolelle, sillä tuo oikea puoli on jotenkin ahdas tällä hetkellä ja vasemmalla puolella ei ole mitään, paitsi että olemme alkaneet pitää pyykinkuivaustelinettä siinä.


Tuo kuvassa näkyvä kenkähylly on joku ikean halpis hylly, josta on hyllyt maalattu mustaksi. Sain sen Roskalava Turku -facebooksyhmästä ilmaiseksi, kun ajattelin, että jollei muuta niin vinttiin tarvitsemme aina säilytyskalusteita!


Vanhimman neidin huoneessakin oli kerrankin suurin piirtein tavarat paikoillaan! Yleensä leikit jäävät siellä kesken ja itse kun en siellä niin käy niin luova kaaos on päällä jatkuvasti...


Esikoisen huoneeseen tuunailin tavarakoriin tällaiset kasvot. Korit maksoivat Kodin1:ssä yhdeksän euroa kappale ja ostin tuon vaaleanpunaisen tussin lisäksi, joka maksoi muistaakseni 3,5 euroa. Ei pahan hintainen tuunausprojekti! Korit ovat aivat mahtavat pehmolelujen säilytykseen!


Keskimmäisen huoneessa on nykyään tosiaan vihdoin isojen tyttöjen sänky, jonka hän sai isosiskolta. Nyt on isosiskolla tumma lattia ja vaalea sänky ja keskimmäisellä sitten päin vastoin.


Keskimmäiselle tuli tällainen säilytyskori! Ajattelin, että olisi liian tylsää tehdä kaksi samanlaista, joten jotain pientä eroa piti laittaa. Inspiraatio tähän tuli tytöille tilaamistani Milk Copenhagen leggingseistä: kaikesta sitä voi keksiäkin ideoita!


Tällaista meillä! Nyt lepäämään takaisin!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.