pakkasulkoilua!

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Tällaista ulkoilua on tullut harrastettua koko perheen voimin viime viikon kovemmilla pakkasilla! Tämän mamman uudet ulottuvuudet eivät enää mahdu omiin lämpimiin ulkoiluvaatteisiin, joten appiukon ostama pilkkihaalari on ollut oiva ulkoiluvaruste; ei ehkä kaunein vaate, mutta takuuvarmasti lämmin! Kävimme porukalla seikkailemassa pellolla ja löysimme sieltä "rousenin" eli frozen-luistelujään! Lapset olivat tietenkin aivan pähkinöinä "luistelemassa" siinä ja leikkimässä Annaa ja Elsaa!

Retkiläiset eivät ole tainnoksissa näissä kuvissa, vaan näissä tehdään tietenkin lumienkeleitä!



Koirat käyttivät tilaisuuden tietysti hyväkseen kun tuli mahdollisuus päästä hengailemaan hiukan lämpimämmälle alustalle ja sai vähän suukotella lämpöisiä kasvoja!


Lasten vaatetuksesta mainittakoot muille lapsellisille, että ihme kyllä neidit ovat tarkentuneet erinomaisesti pakkasillakin noilla crocsin gust booteilla, jotka eivät mitkään lämpöisimmät mahdolliset olekaan! Muita eivät jalkaan edes oikein halua laittaa ja varpaat ovat pysyneet aivan lämpöisinä vaikken heti uskonutkaan!


Nuoremmalla neidillä oli vähän omintakeinen tyyli tehdä lumienkeleitä; mahdotonta vatkaamista vaan edestakaisin ja hersyvä nauru kaiken päälle!


Tuolla siintää tuo meidän läheinen "pikku metsä" keskellä peltoja, jonne on retkeilty jokusen kerran: sieltä löytyy onkaloita joita ihmetellä!


Isi ja isin tytöt!


Kuvaa talostakin pitkästä aikaa! Punainen matto on saanut jäädä paikoilleen itsenäisyyspäivän jälkeen, sillä se ei tule lainkaan liukkaaksi, ja keraamiset martinexin ulkotulialustat ovat myös paikoillaan vieraiden varalle.


Koiria ei pakkaset paljoa ole naurattaneet myöskään, vaan ulkona käynti olisi heidän mielestään paras suorittaa vain omassa pihapiirissä mahdollisimman pikaisesti. Reppanat ovat kuitenkin joutuneet vähän tonttia edemmäs kävelylle ihan noin liikunnan puitteissakin, mutta hyvin he ovat pärjänneet!




1 kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.