haaveilua tulevasta...

torstai 28. tammikuuta 2016

Voisin vähän avata, mitä meillä on suunnitelmissa projektina tässä tämän vuoden puolella. Projektit ei tämän ikäisestä talosta lopu varmasti ikinä muutenkaan, mutta jokunen roikkuva asia pitäisi saada myös hoidettua ennen uusien projektien ilmaantumista...

Projekti nimeltään kylppäri on edelleen vaiheessa: käyttökelpoinen ollut toki koko ajan, mutta sauna on edelleen rakentamatta. Hommattiin syksyllä se pieni pihasauna ja se on kyllä tyydyttänyt saunantarpeen varsin hyvin, joten nyt on mietinnässä, että josko sisäsaunan tilalle rakentaisikin kodinhoitotilaa. Kodinhoidollista tilaa meillä ei tällä hetkellä ole lainkaan ja pyykkien viikkauskin tapahtuu "näppärästi" jossain lattialla tai vastaavaa.

Tällä hetkellä saunalle varattu tila on täynnä kaikennäköistä kylpyammeista työkaluihin ja vaatejemmoihin, joten ennen kodinhoitotilan remontoimista pitäisi se kauan vaiheessa ollut vaatekaapisto rakentaa makuuhuoneeseen, jotta tyttöjen huoneista vapautuisi kaappitilaa tavaroiden säilytykseen.

Mitä sinne kodinhoitotilaan sitten laitettaisiin? Pieni koppihan se on, että sinne ei paljoa mahtumaan saa, mutta varmaankin sijoittaisimme pesutornin sinne siten, että pesukone ja kuivausrumpu tulisivat vieretysten ja niiden päälle laskutilaa vaatteiden viikkausta varten. Sen lisäksi jokin kaappi pesuaineille olisi varsin toivottava ja tilaa kuivaustelineelle. Kovin kallis projekti kalustuksen osalta homma ei siis olisi, mutta aikaa se vie aina hetkisen, ja se on tietenkin aina kortilla (tätäkin postausta kirjoitan kolmatta päivää).

Pinterestistä löysin mahtavan idean pikku kodarin säilytysratkaisuksi:


Meillä pääasiassa kuivatettavia vaatteita on juurikin henkaroitavat vaatteet, joten tuollainen rekki koneiden yläpuolella olisi loistava! Toiselle seinälle mahtuisi sitten vielä pieni kaappi ja taso lisää viikkausta ajatellen.

Kylppäri on siis tällä hetkellä edelleen tämän näköinen (toki reilun vuoden jo käytössä ollut, kun näissä kuvissa aivan uusi):



WC-pytyn kotelokin edelleen odottaa uusimista: se kun toimii noinkin, niin asia ei ole ollut niin prioriteettilistalla...

Huh! Nyt kun kuvia katsoo, tulee sellainen olo, että kyllähän tuolle kylppärille pitäisi alkaa jotain tekemään: kun täällä asuu, niin ei enää näe sitä puutetta minkä tuo kylppäri tekee keskeneräisenä!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.