makuuhuoneen meininkiä

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Huh! Täällä ollaan sen verran puhki ja poikki, että en tarinoi tällä kertaa sen enempää: hyvä kun muistin edes etten ole aikoihin päivitellyt! Tässä olisi vähän aurinkoisen päivän maistiaisia makuuhuoneesta, joka on kylläkin vielä näiden kuvien ottamisenkin jälkeen kokenut vähän muutoksia (mm. koirien pissimän maton muodossa, murrrr!)...

Nyt näkyy ikkunoistakin läpi vähän maisemia kun vanhempani kävivät pesemässä ne! Onneksi kävivät, sillä ne olisivat saattaneet muutoin jäädä tämän kevään osalta pesemättä.

Kuvan ruskea piironki kääntyi ikkunan suuntaisesti, jotta hauskat vetimet ja valokuvat näkyvät paremmin kun astuu makuuhuoneen puolelle ja se toimii kyllä noin erittäin hyvin!


Tuonne singer-pöydän ylle hain mökiltä vanhan peilin, joten nyt se yhdessä pöydän ja uudelleenverhoillun tuolin kanssa muodostavat meidän perheen tytöille kampauspöydän! Pöydällä on Iittalan vitriini-rasioissa kaikenlaista tyttöjen hömppää, mm. pinnejä, ponnareita, koruja ja kelloja!


Ai että nyt kelpaa kun valo hellii meitä! Lämpöäkin on ihan kivasti, mutta tuuli voisi hieman hellittää niin lapsilla olisi mukavampi touhuta hiekkalaatikolla ilman hanskoja! Pikku neitikin on varsin innostunut hiekkalaatikkoleikeistä, tai ainakin hiekan kaatamisesta päälleen! Hän lähti vihdoin kävelemäänkin ja kävelee hieman ulkonakin; kesällä meillä onkin vauhti sitten päällä pihanurmella!

Ihanaa viikon alkua kaikille: koitan ehtiä palaamaan vielä loppuviikosta!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.