popÅ tulee taas!

maanantai 30. marraskuuta 2015

-Toteutettu yhteistyössä popÅ:n kanssa-

Pääsin tänään vierailemaan uudessa popÅ -pop-up -kaupassa, joka sijaitsee tälläkin erää Läntisellä pitkälläkadulla, mutta vain uudemmassa taloyhtiössä kuin aiemmat. Uusin popÅ:n tarkka osoite on Läntinen pitkäkatu 22 A 13. Liike aukeaa asiakkaille keskiviikkona kun viimeistelyhommat on saatu pulkkaan ja myyntiartikkelit esille.

Nykyään popÅ:lla on uusi, huikea yhteistyökumppani: Lundia! Kävin taannoin Lundian ja popÅ:n yhteistyöprojektissa Lundian Raision myymälässä ja täällä oli kyllä myös upeasti käytetty Lundian hyllyjä sisutuksessa; toimii varmasti loistavasti myyntimielessä, sillä tuotteita saa kauniisti esille enemmänkin siroihin hyllyihin!

Yhteistyökumppaneita Lundian lisäksi on vanhat tutut, Be design, Saana ja Olli, Mayn, Musta5010, kube, Valoa by Aurora, KVIK ja Turun kahvipaahtimo. Uutena oli myös Edblad, Timberwise, R&H ja loimu.



Meille tarjoiltiin illan hämyssä tietenkin skumppaa, suklaata, pientä suolaista ja Gaggui kaffelan mielettömiä suklaafondant-kuppikakkuja! Tarjolla oli myös chemexillä valmistettua Turun Kahvipaahtimon kahvia. Itsehän en kahvia juo, mutta tuoksu oli kyllä huumaava!


Loimun takka oli mieletön; takkaa on mahdollista käyttää sekä bio-etanolitakkana, että puutulisijana! Muotoilu on kaunis ja moderni, ja näköjään olen ottanut tuotteesta niin epäedustavan kuvan, että se ei anna oikeutta tuotteelle lainkaan! Paremmat kuvat löytyy tietenkin loimun omilta sivuilta.


Be designing daybed on saanut uuden värin tällä kertaa, ja seinällä oli mieletön, massiivinen deer -hyllykkö!


Porukkaa oli ja asunnossa oli lämmin! Lattia oli tällä kertaa jotain muuta kuin valkoista, nimittäin Timberwisen ihan täydellisen sävyistä tammi lankkuparkettia! Lattia oli ihanan mattainen ja sävy niiiiiin kaunis! Ei olisi kyllä vielä viitisen vuotta sitten uskonut, että sitä voisi julkisesti hehkuttaa tammiparkettia, mutta oli se vaan kaunis!


Hyllyillä näkyi esillä tuttuja huipputuotteita!


PopÅ:lle on tullut nyt jouluksi myös oma hunaja tyylikkäässä lasipurkissa! Käytän itse hunajaa paljon teen kanssa kun kahvia en juo, ja popÅ:n hunaja on koostumukseltaan täydellistä makuuni. Kyllä -sillä on väliä!


Myös viime joululta tuttuja puisia kuusia löytyi hyllystä: yksinkertaista, mutta kaunista!


Pakko on vielä vähän vilauttaa mitä herkkuja olikaan tarjolla!



Keittiöstä löytyi Lundian hyllyiltä Saana ja Ollin pannumyssyjä, mayn koreja ja edbladin astioita. Keittiön tasot tulivat kubelta ja keittiöt tutusti KVIK:ltä.




Tajusin juuri, että minultahan on jäänyt puolet koko komeudesta kuvaamatta: kylpyhuoneessa oli upea Kuben lavuaari ja taso ja makuuhuoneesta löytyi R&H:n vaatteita.

Josko tässä olisi kylliksi teaseria siitä, mitä tuleman pitää? Tulossa myös hyllyyn House doctorin ja Nicolas Vahén tuotteita kuten ennenkin, mutta asunto pidettiin vielä väljempänä ja asuntomaisempana kun on yksityistilaisuuksia.

Pakko päästä hypistelemään vielä täydessä iskussa myymälä joululahjojen varalta!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.