wanted: leikkimökki!

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Tämä on ollut nyt vakavanlaista jo jonkun aikaa, nimittäin leikkimökkikuume! Neiti pian kolme vuotta on tilaillut leikkimökkiä jo aikaisesta keväästä ja me Ernon kanssa olemme myös katselleet kivoja vaihtoehtoja jo pitkään. Aika on jostain kumman syystä ollut kortilla jo pitkään, joten olemme katselleet ensisijaisesti käytettyä mökkiä, mutta sellaista juuri sopivaa ei ole tullut vastaan. Nyt sitten mielikuvitus on lennellyt oikein kunnolla ja olemme haaveilleet mansardikattoisesta leikkimökistä... Nettiä plärätessäni silmiini osui sitten lopulta TÄYDELLINEN yksilö!!


Kyseessä on Kannustalojen leikkimökki, joka on suunniteltu Onnelin ja Annelin talon mukaiseksi. Harmittavaisesti talo maksaa suolaiset 2800e ja se on mahdollista tilata vain elementtitoimituksena, eli mahdollisuutta ostaa pelkkä tarvikepaketti ei ole... Miinuksena vielä mainittakoot, että ikkunat ovat pleksiä eivätkä lasia.

Malli ylläolevassa leikkimökissä on juuri eikä melkein sellainen kuin haluaisimme, mutta hinta ei, joten mietimme vastaavanlaisen itse rakentamista. Ohjeita leikkimökkeihin löytyy kirjoista ja netistä, mutta kattotuolit pitäisi vain muuttaa mansardikattoiseen malliin. Eräs hyvä ohje on tämä Matildan leikkimökki, jollaista eräs kaverinikin miehensä kanssa rakentelee tällä hetkellä. Kyseinen mökki on mukavan kookas, jotta sinne mahtuu aikuisetkin sisälle ja malli on upea!


...Ja sitten kun pääsisi leikkimökkiä sisustamaan!! Siitä voisi tehdä ihanan hattaraisen pastellisen joka on täynnä ihania yksityiskohtia!

Muun muassa tämä klassikko Bruka designin postilaatikko pitää saada leikkimökin edustaa koristamaan (kuva: kristallinhohtoa -blogi )


Sieltä koulun huutokaupasta kotiutuneet Koulukalusteen tuolitkin voisi tuunailla sitten leikkimökkiin sopivaksi, oijoijoi!!

Kärsiikö joku samasta kuumeesta kuin minä (tai no oikeastaan jo me koko perhe!)? Linkkejä ihaniin leikkimökkeihin otetaan vastaan!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.