Paavolan burgeri ja kuppikakku kiittää kaikkia kävijöitä!!

torstai 21. toukokuuta 2015

Paavolan burgeri ja kuppikakku kiittää ja kumartaa lauantain huikeasta ravintolapäivästä! Totta puhuen meidän koko perhe on ollut niin puhkipoikkiväsynyt, että ei ole käynyt mielessäkään päivittää blogia! Aikamoinen rutistus tuo ravintolapäivä oli, mutta ihan mahtavaa oli: asiakkaat olivat ihania ja saimme hyvää palautetta! Paljon kävi väkeä myös fiilistelemässä vanhaa kouluaan, joten meillä oli avoimet ovet koko päivän ja se oli monille mieluisaa. Uusiksi sitten mahdollisesti elokuussa!

Tällaiset säälittävät kännykkäotokset löysin: ei siinä hässäkässä ehtinyt kameraa kaivella, kun ensimmäiset asiakkaat saapuivat heti klo 12 ja seuraava rauhallinen hetki koitti sitten joskus kahden maissa... Burgerisämpylät olivat tietysti itse leivottuja: niitä sitten leivottiinkin perjantai-lauantai välisenä yönä kahteen asti ja aamulla jatkettiin!


Kasvispihvejä teimme jauheliha-pekonipihvien lisäksi melkoisen keon ja niitä jäi tapahtuman jälkeen vaivainen yksi kappale!


Kuppikakkuja oli tarjolla neljää sorttia: suklaa (alla), marjaisa, banaani-toffee ja vadelmajuustokakku!


Marjaisat kuppikakut saivat koristeeksi granaattiomenaa sekä pensasmustikkaa.


Banaani-toffeekuppikakut saivat myös osakseen kehuja: itse ehdimme maistaa vanhemman neidin jämistä sen verran, että maku oli kohdillaan!


Tämän ehdin itse nautiskelemaan hieman hiljaisemmalla hetkellä! Olin itse erittäin tyytyväinen kasvispihviin tällä kertaa. Olemme tehneet paljon kasvispihvejä vuosien varrella, mutta nämä olivat niin maultaan kuin koostumukseltaankin hyviä!


Ravintolamme pääsi myös paikallislehteen kun toimittaja tuli meille herkuttelemaan! Kuka löytää itsensä kuvasta?


Huh! Kiitos vielä! Nyt unta palloon, josko tuosta viikonlopusta vielä selvittäisiin!

2 kommenttia

  1. Ihan mielettömän ihanan näköiset herkut! ;)
    Laita kasvispihvien ohjetta blogiin??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. täytynee varmaan laittaakin, jahka vielä kertaalleen tehdään koe-erä!:P

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.