miltä sali näyttää tällä hetkellä?

perjantai 3. lokakuuta 2014

Napsin tänään siivouksen jälkeen vähän kuvia tuosta salin toisesta puolikkaasta kun kerrankin oli romut siivottu ja lapset eivät vielä olleet ehtineet sotkea pahemmin:

Että tuo kupruileva pinkopahvi ottaa aivoon näissä kuvissa! Edes puuttuvat listat ei harmita yhtä paljon! Kuvassa esiintyy myös nuorempi neiti 8,5kk!


Keksin laittaa lasten kirjat vanhaan leipälaatikkoon joka on toimittanut astioiden kuivatuskorin virkaa käsitiskin aikaan. Muut lelukorit ostin Iittala outletista melkein kaksi vuotta sitten alennuksista: ovat verso designin tuotteita Iittalalle ja ihanat, perinteisen tyyliset pärekorit!


Tuo maskros -valaisin on edelleen vaan roikkumassa valmiissa koukussa, eli paikka siirtyy vielä keskemmälle jossain vaiheessa...


Lasten päiväunikävelyn jälkeen oli ihana tunnelma iltapäiväauringossa ja HILJAISUUDESSA napsia kuvia...

Sohvapöydästä en ole tainnutkaan mainita täällä: se on meidän vanhasta asunnostamme tullut ruokapöytä ilman jatkopalaa ja jalat katkaistuina! Mies keksi, että voisimme käyttää vanhaa pöytää ja katkaista siitä vain jalat ja siitä tuli aivan mahtava! Se on täydellisen kokoinen sohvaan nähden ja rakastan kulahtanutta pöytää yli kaiken: se on isoisoäitini vanha pöytä ja tunnearvon lisäksi se on kaunis kaikkine kulumineen!


Sohvan takana näkyy tuo vanha Husqvarnan ompelukonepöytä joka toimittaa työpöydän virkaa: sen päällä komeilee Kartellin Take ja Turun sunnuntaimaalareiden roskalavalta bongattu teos: ihan mahtava työ: värit ovat kerrassaan loistavat!


Tuolina olen käyttänyt ruokapöydän pinnatuolia, mutta hakusessa olisi jokin pehmoisempi tuoli, mutta metsästys ei ole vielä tuottanut tulosta.


Näkymiä ikkunasta pellolle päin: salin ikkunoista on kyllä miellyttävät näkymät, sillä ikkunoita ei ole lainkaan etupihan ja tien puoleisella seinällä!


Tietenkin heti näiden kuvien ottamisen jälkeen illalla rupesin miettimään, että meillähän on yksi keinutuoli jonka piti tulla saliin ja että mihinkä se sitten laitetaan ja järjestys jo muuttui...

Miltä näyttää?


6 kommenttia

  1. Wau, näyttääpä teillä ihanalta!! ;)
    Jäänpä seurailemaan blogia!

    VastaaPoista
  2. Tosi hienosti valo sarastaa ikkunoista noissa kuvissa, ihana tunnelma! Toi vanha ruokapöytä sohvapöydäksi oli loistokas idea, sopii kaiken kanssa niin hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se oli se ihana hetki kun lapset nukkuivat pihalla ja mami sai rauhassa hääriä...:)

      Poista
  3. Hyvältä näyttää! Rauhallinen ja seesteinen tunnelma välittyy kuvista. Melkein kuulin lanttialankkujen narahduksen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tässä hetkessä oli nimenomaan se rauhallisuus läsnä; eikä mennyt aikaakaan kun tytöt jo heräsivät!:D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.