Mitä tänne kuuluu?

tiistai 28. heinäkuuta 2015

Mitäs meille tänne: ollaan koitettu ottaa kaikki ilo irti tästä kauniista kesästä (hekoheko) käymällä muun muassa viitenä päivänä peräkkäin tuossa naapurissa, zoolandiassa! On muuten ihan huippukiva paikka noiden pienten naperoiden kanssa (tytöt siis 1,5 v ja kohta 3 v) ja myös aikuisille löytyy jos jonkinmoista puuhaa! Viime kesänä käytiin tyttöjen serkkujen kanssa samaisessa paikassa ja jäi jotenkin sellainen kuva, että on tylsää vanhempana maksaa se 18,5 euroa kun siellä ei ole vanhemmille mitään, mutta onhan siellä! Siellä ei itse asiassa ole kuin muutama juttu mihin vanhemmat EIVÄT saa mennä! Siellä me Ernon kanssa kiipeiltiin lasten kanssa, ratsastettiin pehmohepoilla, hypittiin pomppulinnassa, ajettiin mönkkäreillä, käytiin niissä itsekäytettävissä huvilaitteissa yksin ja lasten kanssa... Kerrassaan ihanan lapsekasta!! Oltiin siis ensin koko perheen voimin viikonloppu siellä ja minä sitten vielä lasten kanssa maanantaista keskiviikkoon. Aika kului rattoisasti ensin ulkona puuhaten ja sateen sattuessa sisälle siirtyessä. Tuolla onkin kivaa, kun sisätouhuakin on kivasti, ettei tarvitse huonon sään pelossa jättää reissua tekemättä! Jokaisena päivänä viihdyttiin zoolandiassa 4-6 tuntia ja aika kului kuin siivillä! Ymmärtänette radiohiljaisuuden moisen rupeaman jälkeen!

Leikkimökki etenee myös hitaasti tuolla pihalla ilta-aikaan niinä iltoina kun ei sada, eli hitaasti etenee!

Olen myös itse hieman kokeillut betonitöitä, ja niitä pitäisi myös ehtiä tekemään jossain välissä, ja esikoisen keinuheppa pitäisi tuunata synttäreiksi (elokuun puolivälissä) ja ja ja... Paljon olisi tekemistä, mutta aika ja jaksaminen ei vain tunnu riittävän kaikkiin projekteihin! Yksi kerrallaan, yksi kerrallaan...

Tässä hieman kuvakoostetta menneeltä puoleltatoista viikolta, olkaa hyvät!

Zoolandian lastenlaitteet oli ehdoton hitti!:) Junassa tuli ajettua mooooonta kertaa!


Ylösvedettävä torni oli myös kaikkien mielestä huippu: hyvin siinä pärjättiin kun vain pidimme lapsesta hyvin kiinni.


Isosisko piti pikkusiskosta kovin kiinni junan vauhdeissa; miten söpöä!<3


Tämä hurjaakin hurjempi pomppuliukumäki oli myöskin ehdoton hitti. Jopa minä uskaltauduin lopulta liukumaan sen alas kun ei ollut enää Ernoa jelppimässä.


Pikkuneiti oli sitten jo viimeisenä hupipäivänä niin kovin jo harjoitellut, että kapusi mäen yksin ylös ja liukui alas: hui!!


Elefanttia halattiin monen monituista kertaa!


Tiistai oli ainut uimakelpoinen päivä sään puolesta, joten pitihän sinne mennä vähän pluttaamaan! Oli vesi kyllä tooooosi kylmää, sillä nuorempi neiti ei halunnut veteen lainkaan vaikka aikamoinen vesipeto onkin!


Trampoliinia pääsimme Ernon kanssa myös kokeilemaan, ja se vasta hauskaa olikin! Harmittaa oikein kun en tajunnut kokeilla volttia ees taas kun se olisi ollut valjaiden takia turvallista!!



Zoolandiareissun lisäksi kesäpäiviin on kuulunut porkkanamaan harvennusta ja ai että kun porkkanat olivat herkullisia lyhyen keittämisen ja voissa paistamisen jälkeen!


Myös pillisipuli eli kevätsipuli on tuottanut satoa, ja oman maan herkuista syntyikin super maukas ateria!


Ai että: herahtaa vesi kielelle pelkästä ajatuksestakin! Ei ole voi-sipulikastikkeen voittanutta!


1 kommentti

  1. Ihania kesäkuvia! Noi porkkanat näyttää niin söpöiltä ☺️

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.