Pikkuneidin 1-vuotiskuvauksista!

maanantai 23. helmikuuta 2015

Nyt sen muistin: pitikin vilautella muutama otos meidän neidin 1-vuotiskuvauksista! Kuvat otettiin päivää ennen virallista syntymäpäivää ja kuvausassistenttina toimi neidin kummitäti, sillä olimme kuvauksessa virka-aikaan ja isi oli tietysti töissä. Kesällä molemmista neideistä otettiin yhteiskuvia vanhemman prinsessan 2-vuotiskuvauksen yhteydessä ja tytöt olivat nii'in nätisti ja tekivät kaiken mitä pyysimme, joten odotukset olivat melkoisen korkealla! Tällä kertaa mukanamme oli ilon ja riemun sijaan melkoinen annos tulista temperamenttia ja "mami on paras" -vaihetta, joten kuvauksen jälkeen kaikki temput tehneenä ei voinut kuin huokaista helpotuksesta,  pyyhkiä hikeä otsalta ja odotella jännittyneenä lopputulosta! Myöskään vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei puuttunut kun neiti olisi mieluusti tullut alas tuolilta mamin syliin päistikkaa ja rauhoitteluapuna toiminut mustikka-smoothie oli viittä vaille kuvausvaatteilla! Voisinkin vielä laittaa ensin muutaman otoksen kesän kuvauksista! Kuvat on ottanut siis molemmilla kerroilla Mikko Kaaresmaa / studio Huone :

Tämäkin kuva: vain sanoimme, että "annatko suukon siskolle?" ja niin tapahtui! (...ja miten voikin olla näin kesäinen tunnelma näissä kuvissa?!)


Pikkuneitikin oli silloin sitten 7 kk ikäinen niin otettiin hänestäkin vähän myöhäiset puolvuotiskuvat!


Mekkohan on aina hyvä kunhan se pyörii kauniisti! Otin kuvauksiin mukaan noita pompomeja jotka tilasin syntymäpäiviä varten! Ne olivat hauska lisä kuviin!


Pikkuneiti mietteliäänä, kun hänet sullotiin koriin!


Tällä kerralla tarkoitus oli kuvata pelkästään nuorempaa, mutta isosisko halusi myös "valokuvausvaatteet" päälle ja kun olimme kuvanneet pikkusiskoa jonkin aikaa huonolla menestyksellä, isosisko totesi, että "nyt on miun vuoro!" ja niin hänestäkin otettiin sitten pari kuvaa! Tällä kertaa raahasin mukanani rekvisiitaksi tuon viirinauhan ja hayn hee -tuolin, jonka olenkin unohtanut vilauttaa!


Tässä sitten kiteytyykin suurin osa meidän pikku pippurisen vauvavuodesta! Saatiin tästä tuolilta onneksi toinenkin kuva, jossa ilme oli...vähemmän itkuinen!


Neiti oli jotenkin todella jähmeä kuvattava, ja kuvausten jälkeisenä päivänä, eli neidin syntymäpäivänä, alkoikin kuume nousta ja räkä valua...


Rakas unikaveri, Jeltsoniitti, oli pakko myös ikuistaa kuviin! Välillä vaihdettiin tylliunelma vähän arkisempaan neulemekkoon.


Vähän väriä myös näihin kuviin ja vauhtia! Neiti on tässä kuin minä pienenä, ja näyttää niin isolta tytöltä jo: minun pieni vauvani!<3 :')


1 kommentti

  1. Miten voikin olla niin sun näköinen tossa kuvassa?? Ihan ku se olis sun kuva :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.