lusikoista pyyhekoukuiksi!

tiistai 10. maaliskuuta 2015

VIHDOIN on selvinnyt meidän kylpyhuoneen ja pikkuvessan pyyhekoukkuongelma, kiitos erään kaverin, joka vinkkasi facebookissa, että naulakot voisi tehdä itse vanhoista hopealusikoista!

Homma ei ollut aivan yksinkertainen; vanhoja hopealusikoita oli yllättävän hankalaa löytää, sillä korujentekijät vievät kaikki parhaat ja edullisimmat päältä ja huuto.netissäkin lusikat myydän useasti yksitellen. Sain sitten kuitenkin kuningasidean ja laitoin ostoilmoituksen facebookin maalaisromanttiselle kirpputorille, ja sieltä sitten lusikat sainkin ostettua varsin kohtuulliseen hintaan! Myyjällä oli sekä hopeisia- että alpakkalusikoita ja päätin ostaa ne kaikki: halusin kuitenkin hopeiset lusikat käyttöön kahvipöytään, joten alpakkalusikat päätyivät sitten tähän projektiin! Mietin muutenkin, että hopeisia koukkuja voi olla ankeaa puhdistella kun tummuvat, mutta alpakkalusikoiden annan olla...

Tällainen kavalkadi lusikoita sitten saapui, itse asiassa jo viikkoja sitten:


Pidän itse eniten ruusuaiheisista lusikoista, mutta harmikseni niitä en löytäny riittävästi omiin tarkoitusperiini, joten piti taipua ja kelpuuttaa muitakin. Naulakoiden tekeminenhän on teoriassa melkoisen helppoa hommaa: takoo lusikat, ruuvaa kiinni ja taivuttaa sitten jotain sopivan kaarevaa esinettä vasten!

Takominen ei kuitenkaan ollut ihan niin iisiä kuin olisi kuvitellut ja lusikoista jäi hieman kuperia; lusikoita olisi pitänyt kenties ensin kuitenkin vähän lämmittää?

Nämä naulakot siis päätyivät meille pikkuvessaan ja kylpyhuoneeseen: kylpyhuoneeseen tarvitaan vielä yksi vahva magneetti jonka liimaan lusikkanaulakkoon, jotta naulakon saa kiinni kuivausrummun sivuseinään. Mistähän saisi jonkin riittävän vahvan magneetin?

Tämän näköisiä naulakoita meille sitten tuli lopulta:



Tältä tuossa pikkuvessassa nyt sitten näyttää! Käsipyyhkeet ovat Pip Studion, joten ne sopivat loistavasti saman merkin tapettiin!


Valokuvakehykset ovat löytö kodin1:n alennuksista: ne ovat valurautaa ja aivan ihanat! Miinuksena mainittakoon, että niissä oli ainoastaan jalka, että ne saa pöydälle, mutta revin jalan irti ja ripustimme kehykset tuollaisella kuppikakkunauhalla!


Nauhakiinnitys sopii hyvin tähän överiin meininkiin mitä vessa on pullollaan!


AH! Olen tyytyväinen! Oletteko te?




4 kommenttia

  1. Kateellinen oon tosta! Ois ihanaa ku vois kans yhteen huoneeseen toteuttaa kaikki överit sisustus-unelmat :) Meillä myös mies tykkäsi kovasti lopputuloksesta!

    VastaaPoista
  2. Kiva idea! Meillä ois ollu laatikollinen noita ruusulusikoita;o) T: Tanja

    VastaaPoista
  3. Hei ihan mahtava idea! Löysinmpä kauniin blogin täältä, tulen uudelleen seuraamaan.. Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
    Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa sunnuntaita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kommentista! menenpäs kurkkaamaan myös sun blogin!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.