uusi sängynpääty!

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Jotain uutta makuuhuoneessakin! Olen alun alkaen miettinyt, että jonkunlainen sängynpääty olisi kiva tuonne vähän teollisemman eur-lavasängyn taakse, mutta en ole sellaista mitenkään hakemalla hakenut. Joku harmaantunut ladon ovi olisi tietenkin ihanteellinen, sillä makuuhuone on tuollainen hieman romanttinen kukkatapetteineen ja hopeisine kynttilänjalkoineen, mutta eteeni sattui sitten juuri passeli peiliovesta valmistettu sängynpääty...missäs muuallakaan kuin facebookin maalaisromanttisella kirpputorilla! Hintaa päädyllä oli 40e ja se sijaitsi Salossa, eli ei paha matka noutaakaan!

Siispä eräänä iltana huonon päivän jälkeen lähdin joskus illalla seitsemän jälkeen ajelemaan kohti Saloa innoissani sellaisin seurauksin, että ajoin sitten kamera-autoon ja nappasin mojovat sakot mennessäni. Ei sitten niin kovin edullinen sängynpääty kuitenkaan, heh heh... No, samaan konkurssiin ja ketutukseen kävin vielä hesellä iltapalalla ihan yksikseni kun niin paljon sapetti! Vielä kun olisi auton naarmuttanut reissussa niin olisi ollut homma jo loistavasti paketissa, mutta ei sentään.

Tämän näköinen kaunokainen sitten tuli pakattua auton kyytiin:


Korkeus oli hieman mysteeri kun siitä facebookissa kysyin ja sitä vähän jännitimme, mutta korkeus oli aivan täydellinen meidän sänkyymme, ja nyt saimme tuon taulunkin sängynpäädyn päälle nojaamaan seinään huolettomasti. Sängynpääty on kyllä hävettävän saman oloinen kuin Jennalla...


Vähän jotain maalin halkeamaa ja likaa päädyssä oli, mutta kun se on vanhasta ovesta tehty, ei sen niin priimaa tarvitse ollakaan! Miten minusta tuntuu nyt, että olen vähän huoleton näiden tavaroiden kanssa? Itseäni ei juurikaan hetkauta naarmut ja jäljet vanhoissa tavaroissa, sillä nehän ovat vanhoja, ja lapsiperheessä niiltä tuskin vältyttäisi kuitenkaan tulevaisuudessa.

4 kommenttia

  1. Oi kun kiva! Toi makkari näyttää nyt tosi viihtyisältä ja kutsuvalta kaiken kaikkiaan :)

    VastaaPoista
  2. Moi naapurista! paavo joensuussa käydessään osti myös sängynpäädyn, se on tumman ruskea kaaripääty, se pitäisi maalata valkoiseksi joskus.

    VastaaPoista
  3. Kirjotetaan kyl ihan yhteen eurolava. Mistä ihmeestä oot eur-lava kirjoitusasun keksinyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas tympeän sävyinen kommentti!! Ihan siitä sen olen "keksinyt" kun lavoissa EUR lukee!:)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.