Rouva vs. opettajan koroke

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Hiljaiseloa on ollu tämän viikon, sillä blogger on temppuillut ja yritämme tässä kaiken muun ohella muuttaa nyt tämän viikon aikana tavarat tänne! Huh, huh! Melkoista muuttopuuhaa näillä keleillä!

Niin, minähän tietenkin sain purkaa sen opettajan korokkeen sillä aikaa kun nuoremman neidin kummitäti oli puolisoineen auttamassa lasten kanssa! Mies näytti vaan miten feiniä ja puukkosahaa käytetään ja sain ryhtyä hommiin! Tarkoituksena oli siis irroittaa lankut varovaisesti ja laskea samat lankut vaan samaan tasoon kuin muu lattia. Pontit uhkasivat rikkoutua sorkkaraudalla lankkua raottaessa, mutta kyllä ne saatiin kuin saatiinkin vielä nätisti uudelle paikalleen!

Rouvalla taas viimeisen päälle turvalliset työvaatteet päällä!


No sit läks! Ylimääräistä turvetta oli tässäkin melkoisesti: taisin lapioida itse kuusi säkkiä ja mies vielä pari säkkiä perästä!





Pinosin lankut järjestykseen salin takaosaan, jotta saamme ne näppärästi takaisin uudelle paikalleen! (toim. huom. näyttääpäs tuo päätyseinä karulta tässä kuvassa!)


Erno jatkoi sitten illemmalla kun minun "lapsivapaani" oli lusittu, lattian kasaamista!


Turvesäkit kasassa ja niiden lapioimiseen käytetty lumilapio! On muuten hyvän mallinen vehje siihen touhuun! Isompi trinsessakin vilahtaa kuvassa! Viimeinen lankku oli sen verran huonossa kunnossa, että se vaihdettiin ylimääräiseen, sillä lankkuja oli yksi enemmän korokkeen reunuksena.


Arvatkaa vaan miltä lattia jo näyttää? Maanantaina oli pienemmän prinsessan molemmat kummitädit ja kummisetä täällä jelppimässä ja toinen kummitädeistä oli jo päivällä kaupungin asunnolla auttamassa pakkaamispuuhissa, joten hommia sit paineltiin viiden aikuisen voimin! Miehet hioivat käsin (!!) salin lattian ja pesivät sen, jotta päästiin alkamaan maalauspuuhat! Me naiset sitten purettiin tavarat ja laitettiin grilli kuumaksi. Kyllä meidän kelpaa kun on ihania apujoukkoja!

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.