Salin "uusi" lamppu!

tiistai 27. syyskuuta 2016

Sattuipa viime viikolla niin, että puolisuunnittelematta meidän saliimme muutti uusi lamppu ikean maskrosin tilalle! Olimme lasten kanssa Huittisissa treffaamassa kummityttöä siskonsa ja äitinsä kera ja poikkesimme samalla reissulla SaNi-kirppiksellä pyörimään. Ennen kirppistä kävimme toki syömässä ehkä maailmankaikkeuden parhaat kebabit Eka kebabissa! Olen siis ollut ennen raskauksia ehdoton kasvissyöjä, mutta esikoista odottaessa sain tuta mitä se mieliteko tarkoittaa kun aloin nähdä uniakin kebabista! Ajattelin kebabia päivin öin, joten pakko sitä oli sitten lopulta saada ja loppu on historiaa... Kaveri silloin sanoi, että Huittisista saa muuten parasta kebabia, joten tein silloin "pyhiinvaelluksen" Huittisiin hänen kanssaan, ja täytyy myöntää, että se on kyllä järjettömän hyvää!! Aina silloin tällöin saamme kaverin kyydissä kebabia kotiovellekin kun hän on kotikonnuilla käymässä, mutta on se paikanpäällä vaan ihan eri maata! Käykää kokeilemassa!

Sitten siihen lamppuun tuon kebabfiilistelyn jälkeen, heh. Kirpputorilla iskin silmäni heti tietenkin erikoisen näköiseen, vähän ehkä jopa itämaistyyliseen kullanväriseen kristallilamppuun. Tällainen on uusin löytöni:

Kyseessä on Turun kristallin vanha lamppu, joka sattui olemaan tarkoitettu juurikin korkeaan tilaan pitkien ketjujensa puolesta. Tähtikuviointi antaa jotenkin itämaisen fiiliksen!


Kylläpä kuvissa näyttää ankealta tuo ryppyinen pinkopahvi...

Lamppu jää melko ylös, sillä huonekorkeutta riittää yli kolmen metrin, mutta ehkä jopa kiva, että lamppu ei ole siinä "naamalla" tällä kertaa!


 Emme muistaneet viime kauppareissulla ostaa tehokkaampia lamppuja valaisimeen, mutta hyvin tuo valaisee näinkin! Mukavaa saada reilusti valoa nyt talvea vasten kun illat ovat pimenneet ja kolme lamppua valaisee paremmin kuin entinen yksi! Katon suuria loisteputkivalaisimia emme usein käytä, sillä niiden valo on jotenkin jo liikaakin...


Täälä hetkellä yhdessä kuvussa on pienempi ja heikompitehoisempi lamppu, sillä siitä puuttui ostohetkellä lamppu ja kotoa ei parempaa vaihtoehtoa tähän hätään löytynyt.


Tässä näkyy hyvin tuo kuviointi! En ole mikään suurin tähtikuvion fani, mutta tässä ei ole perinteistä viisisakaraista tähteä, vaan enemmän tuhannen ja yhden yön tyyliin monisakaraisempi versio.




Mitäs tykkäätte valaisimesta? Olen itse todella tykästynyt siihen vaikka sen ostamista mietinkin jonkin verran, sillä sisäinen kitupiikkini empi tuotteen 65 euron hintaa. Hinta on näin jälkeenpäin ajateltuna erittäinkin kohtuullinen, mutta jotenkin kirpputorilla kaiken pitäisi olla jotenkin puoli-ilmaista...


Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.