Pikku neiti yks vee!

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

No niin! Vihdoin muistin pyytää anopilta kuvia synttäreiltä, jotta saan jotain julkaistuksi täälläkin! Tämä arki vain imaisee mukaansa ja kaikki unohtuu kun yrittää pitää paikat siistinä ja pyykit pestynä. Viikonloppu vierähti vapaalla koko perheen kesken ja lähdimmekin Punkalaitumelle kummitytön perheen luo yökyläilemään! Oli ihanaa kun sai vaan olla! Kotona olemme puuhailleet pihastelun parissa, sillä istutimme kolme uutta ruusumantelipuuta ja yksi uusi pensasmustikkakin muutti meille. Perunat on istutettu ja muutkin lavakauluslaatikot on möyhitty ja multaa lisätty; suorakylvökelejä odotellen! Lisäksi olen työstänyt muurahaisten torjuntaa erään päärynäpuun ja herukkapensaan juurella. Muurahaiset ovat viheliäisiä!!

Mutta siis neidin synttäreihin! Virallisen syntymäpäivän vietimme Holiday club Saimaalla kylpylälomailemassa ja juhlimme neitiä sitten heti reissusta palattuamme pääsiäispäivänä. Neiti on tällä hetkellä erityisesti mamin (eli minun) perään, joten juhlissakin syli oli pop.

Synttäreiden koristelussa käytimme isosiskojen jumppakisoista saatuja Uskomattoman pallopuodin mahtavia ilmapalloasetelmia, jotka matkasivat meidän juhlien jälkeen vielä serkkutytön kemuihin!Kakkutoiveita kun pienellä ei ollut tietenkään, yritin toteuttaa visiota ah-niin-suositusta yksisarviskakusta. Yllättääkö ketään kun sanon, ettei mennyt ihan kuten Strömsössä taaskaan, heh? Kermaa on vähän ohuelti kakun päällä, mutta muutoin ulkonäkö on suhteellisen jees. Ja no, nuo sarvet nyt vaan näyttää aina vähän joltain muultakin...


Neiti näppärä halusi tietysti myös maistaa kakkua, joten siitä vaan! 


Kakku tuntui mukavalta sormissa, mutta ilmeisesti ei sitten ollutkaan riittävän hyvää, mikä ei sinänsä yllätä, koska kukaan yksivuotias tuskin syö aivan suu töttöröllä kakkua...
Väkeä riitti juhlimassa, vaikka ajankohta söikin osan vieraista. (Toim. huom. Kuvan perusteella silloin oli parempi keli kuin nyt!)


Kuvia ei koskemattomasta juhlapöydästä ole tarjolla, mutta tämä on se karu todellisuus, joka vallitsee juhlien tiimellyksessä. Tarjolla oli kakun lisäksi voileipäkakkua, nakkipiiloja, popcornia, karjalanpiirakoita, vaahtokarkkeja ja keksejä.Kynttilä puhallettiin neitokaisen kanssa yhdessä (eli minä puhalsin sen). Isosiskoa jännitti tuleeko siitä(kään) mitään!


On hän vaan niin ihana jo söpö tyttönen! En suostu edelleenkään kutsumaan häntä miksikään muuksi kuin vauvaksi, EN SUOSTU!!


Kävely ei vielä suju ilman apuja, mutta konttaaminen sujuu sitäkin sutjakammin! Hän on lyhyt kuten nuorempi isosiskonsa, mutta painoa on kuten isoimmalla siskollaan; täydellinen isosiskojen sekoitus tämä tyttö! Mahtava ilopilleri, joka rakastaa pallomerta, banaania ja sylittelyä!<3
Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.