Nuorimmaisen huoneesta!

tiistai 17. tammikuuta 2017

Huonekalut ovat vaihtaneet paikkaa viimeisen kuukauden-kahden aikana niin monta kertaa, että parempi nyt vilautella teillekin muutosta kun olemme ehkäpä saaneet jonkinmoisen "lopullisen" järjestyksen päätettyä.

Lasten temppuilutarvikkeiden tieltä sai väistyä se vihreä tuunaamamme rokokoosohva turvallisuussyistä. Makuuhuoneessa on jo puinen sohvasänky, joten makuuhuoneeseen sohvaa ei enää voinut laittaa, sillä en pidä ajatuksesta, että makuuhuone olisi täynnä istuinkalusteita, joille kukaan ei kuitenkaan koskaan istu... Päädyin sitten siirtämään Aliisan huoneesta lipaston takaisin makuuhuoneeseen (sehän siis siirtyi makuuhuoneestamme Aliisan huoneeseen muistaakseni ennen hänen syntymäänsä eli viime keväänä) ja rokokoosohva sai muuttaa Aliisan huoneeseen! Ihana herkku karamelli keltaisen muumitapetin kaveriksi! Ahdas tuo pieni huonehan on muutenkin ja sohva vie suuren osan huoneesta, mutta siellä ei juuri nukkumisen lisäksi muuta puuhata, joten ei haittaa! Pitemmittä puheitta:


Eikö olekin herkullisen värinen juuri huoneen väreihin?? Minua ei ole kaduttanut hetkeäkään sohvan puuosien maalaaminen, vaikka ystäväni sitä silloin kauhisteli! Sohvalle on päässyt asustamaan Myyn jättinalle ja Myyn kummitädiltään saama pöllötyyny sekä Pepin pöllötyyny ja puputyyny, jonka Peppi on puolestaan saanut kummitädiltään. Isompien tyttöjen huoneessa ei paljoa sänkyä petailla, sillä sängyissä on usein joku leikki kesken, joten Aliisa saa hoidettavakseen isosiskojen tyynyjä ja leluja.


Tässä hahmottamista auttamaan kuva, jossa näkyy vaatekaapit, eli melko ahtaaksi huone jo käy...


Onneksi pulpetti on kapea niin se mahtuu vielä sängyn viereen, vaikka sänky kääntyi toisin päin.




Seuraava sisustusprojekti olisikin isompien tyttöjen huone. Projektina seinälle tauluja ja kesämmällä pitäisi kerrossängyn toinen osa maalata ja fiksata uutta kampauspöytää.

Mitäs tykkäätte?

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.