teknisiä ongelmia

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Pikaista päivitystä ristiäisjärjestelyiden lomasta! Oma tietokoneeni valittelee, että siinä on tallennustila loppu, joten en saa kuvia siirrettyä kameroista sinne... Tässä joku ilta kun en ihan nukahda pystyyn, kokeilen sählätä miehen koneella kuvat jonnekin, jotta saan keskeneräisiä postauksia ulos!:) pahoittelut radiohiljaisuudesta!

palataan vappuun!

maanantai 9. toukokuuta 2016

Pakko palata vapun herkutteluihin vielä! Aattona herkuttelimme kummitytön perheen kanssa burgereilla, ribseillä, roseteilla, donitseilla, mansikoilla ja munkeilla! Vieraiden toiveena oli burgerit hesen majoneesilla ja ribsit ja itse halusin vihdoin tehdä rosetteja! Munkkeja piti paistaa myös, mutta päädyin kokeilemaan uutta donitsireseptiä kun naapuri tarjoutui tuomaan meille munkkeja. Vaihdoimme sitten läjän rosetteja läjään munkkeja! Pomadaa yritin myös tehdä donitsien päälle, mutta jotain meni vikaan ja pomada jäi laittamatta. Sen sijaan kuorrutin donitsit ja muutaman munkin sulalla fazerin sinisellä: ei huono sekään!

Keli oli mahtava vappunakin, mutta me kaverin kanssa lusittiin sisällä rosettien parissa ja melkoinen satsi niitä tulikin! Ostin rosettiraudan jo viime vapuksi, mutta harmillisesti sairastuimme vatsapöpöön juuri vapuksi ja rauta jäi käyttämättä. Rosettien tekeminen ei ollut lainkaan niin vaikeaa kuin odotimme ja rosetit olivat ihanan makuisia! Meistä kukaan ei ollut koskaan maistanut rosetteja, mutta tämä kerta ei jäänyt varmasti viimeiseksi!


Tässä trampoliinikuvista ainut, joka ei ollut ihan tärähtänyt: oli melkoinen meno tytöillä!


Donitsit olivat tosissaan erittäin positiivinen yllätys! Reseptin bongasin suklaapossun blogista. Näitä pitää ehdottomasti tehdä uudestaan, ehkä jo ristiäisiksi! Naapurin tekemät munkit olivat myös suussasulavia; ihanaa kun ei tarvinnut tehdä omalle porukalle kauheaa määrää munkkeja, vaan nyt oli kiva määrä kaikkea!


Vapunpäivänä herkuttelimme brunssilla edeltävän päivän makeilla herkuilla, lidlin paistopisteen herkuilla, munakokkelilla, pekonilla, lihapullilla, nakeilla ja chiavanukkaalla! Olimme niin ähkyssä vielä lauantain herkuttelusta, että paljoa ei herkkuja enää mahtunut!





Mitäs meille tänne vauva-arkeen muuta: aika kuluu kuin siivillä! Neiti tulee jo kuukauden tällä viikolla! Iltaisin hänellä tuppaa vähän itkuttamaan, joten iltoja ei pääse niin hyvin hyödyntämään ja päivisin hän viihtyy paljon sylissä ja isommat tytöt tietenkin vaativat osansa myös. En muistanutkaan miten nopeasti aika kuluukin pienen vauvan kanssa: yksinkertaisetkin asiat vievät paljon enemmän aikaa kun aikaa pitää varata syöttöihin, vaipanvaihtoihin ja sylittelyihin. Hetkeäkään en kyllä vaihtaisi! On nuo prinsessat vaan ihania!<3 Isommat tytöt ovat ottaneet pikkusiskon hienosti vastaan ja he rakastavat pikku nyyttiä pyyteettömästi! Paljon ajattelen blogia lähes päivittäin, mutta iltaisin olen kyllä niin loppu, että pystyn ajattelemaan vain sohvalle lysähtämistä ja Gilmoren tyttöjen katselua! Nyt tartuin kuitenkin tuumasta toimeen kun telkkarista tulee MM-lätkää. 

Leikkimökkiprojekti on ottanut askeleen eteenpäin: siitä varmaan seuraavaksi!

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.