joulun koristeluja...

torstai 18. joulukuuta 2014

No niin, nyt voisin laittaa hiukan näitä kaamean kellertäviä joulukoristusten kuvia tänne näytille... On ollut todella vaikeaa koittaa saada tänne saliin joulun tunnelmaa, sillä tila on niin suuri ja meillä oli vanhasta asunnosta muutettaessa kuusi tonttua ja siinä ne koristeet oikeastaan olivatkin! Jotain suuria tonttuja olisin kaivannut tunnelmaa tuomaan, mutta mieleisiä ei löytynyt, joten päädyimme vain hankkimaan lisää lasisia joulupalloja stockmannilta ja ripustelimme niitä sitten ikkunoihin ja laitoimme ruokapöydälle. Huone on vain niin vaalea, että pelkät pallot näyttivät todella valjuilta kaiken valkeuden keskellä! No, onneksi tuota leikeltävää kuusiaitaa tuossa piisaa niin lähetin miehen leikkelemään vähän havuja ikkunoiden yläpuolelle tunnelmaa tuomaan! Havuista olisi ollut kiva tehdä jotain köynnöstä oikein jenkkityyliin, mutta me vain sidoimme havut punaisella joulunauhalla sinne päin ja niistä tuli ihan hauskat! Keskimmäisen ikkunan havut on haettu joskus yön pimeinä hetkinä, joten sen ovat näköisetkin! Täytynee käydä vielä aatoksi hakemassa uudet, tuoreet havut!

Virittelimme myös vanhat "juhlavalot" ikkunoihin kun emme mitään perinteisiä jouluvaloja laittaneet. Tämän vuoden jouluvalobudjetti meni tuohon pihalle kun hankimme sinne kaikki uudet valot, mutta jos aleista löytyisi kivoja tai sitten ensi vuonna miettii uudestaan...


Tuo jättikäpy on ihan huippu! Ostin niitä kaksi Helsingistä tuliaisina Riviera Maisonilta. Ajattelin, että niitä olisi vielä saanut Loviisan aitasta lisää, mutta sielläpä olikin jo lähes kaikki Riviera Maisonin koristeet loppu kun kävimme siellä pari viikkoa sitten!


Pienet neulahuovutetut tontut löysivät paikkansa yhden kristallikruunun reunalta! Nämä pikku kaverit ovat ihan huiput!



Suuremmat neulahuovutetut tontut (älkää edes kuvitelko, että olisin tehnyt ne itse! Kunnia kuuluu Ernon entiselle työkaverille Sannalle!) istuskelevat lelukaapin päällä kynttilänjalkoihin nojaamassa. Kynttilänjaloissa on Partyliten led-kynttilät, sillä ne ovat niin ihanan helpot ja tuovat hyvin aidonoloista tunnelmaa! Myös kynttilänjalat ovat aikanaan Partyliteltä tilatut: nämä samaiset kynttilänjalat olivat meidän hääpaikkaakin koristamassa pari vuotta sitten ja ne ovat ehdttomasti lemppareimmat Partylite -tuotteet joita meillä on! Kaapin päällä on myös minun salaiselta ystävältä saamani paketti joka odottelee jouluaattoa...


Giustina sai myös jouluasun itselleen: löysin eräistä myyjäisistä tuon kulkuskoristeen joulukoristeiden vaihtopöydästä ja ajattelin, että se löytää vielä jostain paikkansa. Nyt se sitten magneetilla kiinnitettynä koristaa meidän Justiinamme etumusta! Sypressi alkaa jo hapsottaa kun pienempi pikkutontuistamme on sen käynyt riittävän usein jo nyppimässä... Teimme esikoisen kanssa tuossa taannoin piparkakkutaikinaa ja havahduin yht'äkkiä siihen, että ympärillä vallitsi SE EPÄILYTTÄVÄ HILJAISUUS ja kun kurkkasin salin oviaukosta niin pikkuneiti oli nyppinyt sypressiä siten, että sirä vihreää röhnää löytyi aina parin metrin sätelläkin! No, käännyin takaisin piparkakkutaikinaan päin ja ajttelin, että suurin tuho on jo tehty ja annoin jatkaa touhuja kunnes saimme hommat valmiiksi...


Nämä ihanat kauratäytteiset tontut ovat kulkeneet mukanani aina. Sain ne varavanhemmiltani joululahjaksi muistaakseni jo joskus kun asuin vielö kotona ja ne ovat siitä lähtien kulkeneet mukanani! Lasikulhoissa on tässä joulun aikaan ollut kyllä konvehteja, mutta jotenkin ne kuitenkin ammottavat tyhjyyttään jälleen.. Iittalan allas-kynttilänjalka on uusi hankinta myös kun oli lahjakorttia käyttämättä ja se tuo mukavasti vanhan ajan henkeä!


Nämä ihanuudet odottelevat sitten taas joulukuusta saapuvaksi! En ole ikinä ollut perfect home -kutsuilla, mutta bongasin nämä erään facebook-ryhmän keskusteluista ja nämähän piti sitten ehdottomasti saada! Onneksi yksi ihana kävi kutsuilla ja tarjoutui ne minulle tilaamaan niin ehdin saamaan ne vielä tämän joulun kuuseen!


...ja siinä se on: joulukirja! Sinne alan nyt pitämään kirjanpitoa Paavolan jouluista: mitä on syöty, mitä on juotu, mitä on ostettu lahjaksi, mitä on saatu lahjaksi, millainen kuusi oli, millainen kortti on lähetetty, kenelle kortit on lähetetty ja keneltä niitä on saatu... Tämänkin idean sain eräältä ihanalta facebook-tuttavalta ja päätin, että tämän on aivan minun juttuni, sillä olen todella tarkka kaikesta ja rakastan vaalia ihania muistoja! Hankalaa olikin löytää riittävän kaunis kirja tähän tarkoitukseen, mutta sellainen löytyi sitten lopulta prismasta vallilan valikoimista!


Ruokapöytää koristavat kuusenhavut ja lasiset joulukuusenpallot sekä Partyliten Palmikko -somisteet. Somistus on mielestäni jotenkin mukavan kotoinen ja vanhanaikaisen tuntuinen!


Miltä näyttää? Laitakaa linkkejä omiin blogeihinne missä näkyy joulutunnelmia!

kokonaiskuvaa keittiöstä

perjantai 12. joulukuuta 2014

No niin! VIHDOIN kokonaiskuvaa tuosta meidän keittiöstämme! Jo oli aikakin! Tuntuu, että keittiössä on aina joku tiskivuori jossain tai jotain vastaavaa, että kuvaaminen tuntuu työläältä. Nyt kuitenkin nuoremman neidin vedellessä 16-tuntisia yöunia mami sai rauhassa toimia kun muumit toimivat parin jakson ajan vanhemman neidin lapsenvahtina. Keittiö on tosiaan nyt sellaisessa mallissa, että sieltä puuttuu enää välitilan laatoituksen silikonit ja NE LATTIALISTAT... Eli kohtalaisen hyvällä mallilla kun viime viikolla Erno sai tuon seinän paikkauksen valmiiksi. 

Juuri tuossa Ernolle päivittelin, että aikamoisissa olosuhteissa me tässä ensin oltiin kun keittiön virkaa toimitti vanha keittiötason pätkä ja siinä sit kaikki ruokailuvehkeet ja hygieniatuotteet ja vanhalla pihapöydällä sit keittolevy ja mikro löytyi myös... huh! Tiskaaminen hoitui ulkona lämpimällä ja kuivalla kelillä nurmikolla ja huonolla kelillä kannettiin ulkopöytä sisälle ja tiskasin siinä aina kun ehdin... Ehkä parhainta oli kyllä jos joku sattui tulemaan auttamaan ja tiskasi vaikka tiskit minun kanssani tai yksin kun tuo nuorempi neiti oli vielä tämä ostettaessa aikamoinen huutelija ja saattoi koko tiskioperaation ajan huutaa kurkku suorana vieressäni: ei kelvannut kanto- eikä rintareppu, ei sitteri... Siinä mielessä otolliseen aikaan kyllä tämä löydettiin, että neiti oli kuitenkin vielä sen verran pieni ettei liikkunut jolloin kaikenmaailman työkaluja ja rakennusjätettä pystyi pitämään lattioilla eivätkä ne eksyneet pieneen suuhun! Vanhempi neiti taas puolestaan ei ole oikeastaan 1-vuotispäivän jälkeen laittanut suuhun mitään, onneksi!

Tältä täällä nyt sitten näyttää! Jääkaapin oveen on nyt kuitenkin puheistani huolimatta eksynyt tyttöjen kerhokuvamagneetit ja yksi kerhoaskartelu... Tuo jääkaappi on tosiaan hieman hölmösti kun peittää tuota keittiön kaapistoa, mutta muuta paikkaa möhkäleelle ei ollut ja onneksi kuitenkin laatikosto aukeaa täysin.



Tasolla on mahdollisimman vähän tavaraa, eli kenwoodin yleiskone, väliaikaisesti itsenäisyyspäivän juhlista jääneitä toffeita purkissa, hedelmäastia ja tuo vanha vaaka tavaroineen. Toisella puolella on myös pari juttua... mutta pieni tämä tavaramäärä on edellisen asunnon keittiöön verrattuna!


Tässä kuvassa näkyy hyvin tuo lamppujen ero: vasemmanpuoleisessa lampussa on sellainen hehkulampun näköinen LED-lamppu ja oikealla puolella se sellainen puoliksi valkoinen lamppu joka siis valaisee vain alas. Ostin perjantaina itsenäisyyspäivän ruokien lisäksi LED-lamput, jotta oltaisiin saatu se asia hoitoon ja kuika ollakaan, toinen lampuista oli rikki! Lamput maksoivat 19,95 euroa kappaleelta joten hieman otti pannuun... No, lampun saimme vaihdettua onneksi, mutta harmitti lamppujen eriparisuus kun tuli vieraitakin.


Tässä tämä minun lempparijuttuni! Mietin, että olisinko panostanut ja ostanut sen Musta 5101 -tiskiharjan myös, mutta tuo valko-mustakin sopii hyvin! Ko. merkiltä ostoslistalla on valkoinen metallikori hedelmien säilytystä varten. Menen ensi viikolla kaveriporukalla katsastamaan PopÅ -pop up -myymälän Läntiselle pitkällekadulle ja sieltä sen korin kotiutan sitten kun siellä niitä on. PopÅ on mielenkiitoinen konsepti: vanhaan kivitaloon on kerrostalokaksioon perustettu joulunalusajaksi pop up -myymälä, jossa myydään erilaisia sisustustuotteita ja joitain elintarvikkeita, lähillä Nicolas Vahélta. Onko joku käynyt jo PopÅ:ssa?


Ehdoton Party Lite -lempparini Mercury-kynttilänjalkojen lisäksi on tämä Lumotut piparkakkutalot! siihen tulee mielettömän kaunis valo ja se sopii mainiosti talviaikaan! Sen vieressä on Tivoli audio, mutta juuri näitä kuvia katsellessani mietin, että sen voisikin siirtää tuonne toiselle tasolle jossa ei ole välitilan laatoitusta! Radio ei tuppaa oikein kuulumaan tuolta salista keittiöön saakka niin täytyy molemmissa olla omat vehkeet.


Oikeassa reunassa taso loppuu tuohon pikkuvessan oveen. Sille kopille ei ole siis tehty oikeastaan mitään vielä: viemäröinti on käsittääkseni tehty ja muuten se toimii tällä hetkellä tavaran säilytyspaikkana, sillä lattiakin on poissa...



Tässä taasen näkyy tuo meidän budjetti-rekkimme: haaveilin hay:n loop-rekistä alkuun, mutta päädyimme tähän halparatkaisuun, sillä 160 euroa rekistä tuntui liian suurelta summalla tämän hetken taloustilanteeseen. Pihalla sattui olemaan valmiina ja sahattu männynoksa (sitä kyllä lyhennettiin vielä hieman) jonka sitten kuorin ja siihen vain kiinnitettiin koukut ja ohutta kettinkiä. Hintaa rekille tuli alle 10 euroa! Myös eteisen lattia näkyy tässä kuvassa! Ärsyttää kun eteisen laatoitus ei mene samassa linjassa keittiön lattialankkujen kanssa, mutta ei voi mitään: ryhdyimme laatoittamaan kurasyöpön vierestä suoraan ja se ei sitten ilmeisesti ole suorassa tai sitten kaadot vaikutti...


Tuolla hay:n baarijakkaralla istuskelen tälläkin hetkellä tätä kirjoittamassa kun lapset nukkuvat päiväunia ja koirat on jo ulkoilutettu. Jakkara löytyi finnish design shopin outletista tuossa taannoin kun ystäväni sen ystävällisesti sieltä minulle roudasi! Se oli -30% alessa, joten sehän oli suorastaan "pakko" ostaa kun sen mentävä rako oli kun tarvitsin jonkun miellyttävämmän tuolin tähän lastenkyttäyspaikalle!


Vanhempi neiti liimaili pankista lähetettyjä lumihiutaleita ikkunoihin ja ne ovatkin yllättävän kivoja! Minun ja siskoni vanha joulukalenteri on nyt meidän tyttöjemme käytössä: haaveissani tekisin itse säkkikankaasta toisen jossa olisi kauniista huovasta tehtyjä erilaisia taskuja... No, ehkä ensi vuonna sitten!


Tuossa tason yläpuolella on tosiaan ainut yläkaappi meidän keittiössämme: mukavan ilmava se kuitenkin on! Kaappi on kippikaappi malliltaan joten se on miellyttävä käyttää ja mikrolle oli vaan tuo kolo kun emme halunneet integroitua mikroa ostaa vanhan ollessa vain vuoden-kaksi vanha. Siinä keittiömaailman suunnitelmassa olisi ollut tuossa lattiasta kattoon -tyylinen kaappi jossa syvennys mikrolle, mutta tämä ilmavampi ratkaisu on kyllä kivempi, sillä tähän sai kivasti tuon kahvi- ja teepisteen ettei kaikkien vehkeiden tarvitse olla samalla tasolla.


Osassa kuvia näkyy myös salin pöydällä 24/7 vallitseva kaaos: osan kuvia otin eri aikaan kuin toiset, joten toiseen kuvaan koitin hieman raivata pöytää...


Molemmat neidit kun ovat hereillä, on kaaos päällä koko ajan: illalla onneksi lelut kerätään pois ja voi hetken nautiskella siististä kodista kynttilöiden loisteessa!


Salista asyi kuvattuna tällainen suora! Tuolta  kylpyhuoneesta on erittäin miellyttävää heittää koiralle palloa kun sitä saa heittää pidemmän matkan kuin pari hassua metriä!


Neidit heti sättäämässä ympäriinsä kun molemmat ovat hereillä ja eväät syöty. Keittiö on kyllä kivan kokoinen, että siinä mahtuu hyvin useampikin ihminen tekemään ruokaa ja lapset voivat temmeltää lattialla. Viikonloppunakin meitä oli parhammillaan viisi ihmistä; kaksi miestä hämmensivät kastikkeita ja yksi nautti huurteista siinä seurana ja kaksi naista sitten touhusi muun ruokahomman parissa toisella seinällä! Tykkään todella myös lattian sävystä vaikken olisi ikinä itse moista väriä valinnutkaan: sävy on juuri oikeanlainen vanha sävy ja sopii loistavasti muihin väreihin!


keittiön välitilan laatoitus!

tiistai 9. joulukuuta 2014

Keittiön välitilan laatoitus tehtiin jälleen yhdessä: Erno sekoitti kuran ja minä suunnittelin laattojen järjestyksen ja asettelin laatat paikoilleen. Miten laatoituksen sitten suunnittelin? Löysin tosiaan tuolta kivikoulun pannuhuoneesta paketillisen pukkilan kivan väristä harmahtavaa 15x15 -laattaa ja kysyin omistajalta josko voisin saada sen jollei sille ole muuta käyttöä kuin ovenpidikkeenä jona se silloin toimi. Sain laatat ja mietin, että jos samaa laattaa saisi vielä lisää niin voisimme laittaa sitä ja tehosteeksi reseptilaatat sitten siihen. Kävin pukkilassa kyselemässä laattojen perään ja kuulemma kyseinen väri on lopetettu (kuten vähän osasin odottaakin) ja ihan vastaavaa ei ollut saatavilla. Otin sitten muutaman värimallin mukaani ja tulin kotiin. Kävin siis siellä perjantaipäivänä haaveissani päästä laatoittamaan ennen lauantaita kun tuli vieraita, mutta vaikka sopivaa laattaa olisikin löytynyt heti, ei sitä kuitenkaan olisi saanut heti mukaan, vaan heillä on kaikkiin laattoihin päivän toimitusaika varastolta. 

Yllättäen juuri ne sävyt mallilaatoista joita olin ajatellut paremmiksi vaihtoehdoiksi olivatkin todellisuudessa huonoimmat vaihtoehdot ja ensin huonoksi ajattelemani kerman sävy olikin paras sävy! Kännykällä napsin pari kuvaa joissa sävyt toistuu mielestäni parhaiten. Alaoikealla reseptilaatta ja päällä sitä kivikoulusta löydettyä laattaa. Vaikka minulla oli mallilaatta mukana mennessäni pukkilaan, tuo harmaa ja beige sävy näyttivät parhaimmilta heidän valaistuksessaan. Kotona asettelin ne tuohon lattialle ensin ja olin edelleen tuon beigen kannalla, mutta kokeiltiin laattoja vielä riviin keittiön tason päälle ja vasta siinä huomasimme miten paljon sävy muuttuu siinä valkoisen läheisyydessä! Kerman sävy oli ehdoton valinta tässä vaiheessa! Oli muuten pukkilan sisustussuunnittelija kauhuissaan kun pystyin vain muuttamaan suunnitelmaa lennosta kun samansävyistä laattaa ei löytynytkään jota olin hakemassa...!



"Mestari" työssään. Taas jälleen näitä hämärämössökuvia, mutta minkäs teet kun me aina teemme hommia ilta- ja yöaikaan! Voin muuten kertoa miten raivostuttavaa tuollainen laatoitushomma, jossa on mukana käsityönä valmistettuja laattoja on kaltaiselleni perfektionistille! Alotitin asettelun millin tarkkaan ja täydellisesti, mutta heti kun laitoin ensimmäisen reseptilaatan niin homma alkoikin mennä epätäydelliseksi: käsin tehdyissä laatoissa oli pahimmillaan yli puolen sentin kokoero tehdasvalmisteisiin, joten pientä sumplimista sai harrastaa, että seinästä tuli siedettävän näköinen...


Homma oli myös niin hidasta, että kura tietenkin ehti kuivua jo välillä ja sen sai kuoria pois seinästä ja laittaa uutta...


Tässä lieden takaosa: pohjaksi kipsilevyä ja laatat aseteltuna valmiiksi jotta homma hiukan nopeutuisi. Kolme eri väristä laattaa ei ole siis missään loogisessa järjestyksessä vaan suunnittelin ne epäjärjestykseen! Pitkän tason puolella koitin hieman asetella reseptilaattoja sen mukaan kun tiesin mihin kohtaan tasolle tulee jotain tavaraa jottei reseptit peity.


Paikoitellen sauma tuli niin pieneksi reseptilaattojen kohdilla, että saumanauhan sijasta tungin vain suojauspahvia taiteltuna laattojen väliin! Pieni rakonen siihen kuitenkin oli saatava, jotta saumaus onnistuu.


Liedessä on tuollainen koroke takareunassa ja pohdimme, että laitammeko sen yläreunasta vasta kokonaista laattaa ja tason ylle vajaata vai miten, mutta pädyimme laittamaan kokonaista laattaa tason ylle niin vältyimme enimmiltä leikkaamisiltakin.


Sauma-aineen väriksi valikoitui helposti sitten valkoinen, jotta se sitten sitoo tuon laatoituksen keittiön kaapistoihin. Valkoista sauma-ainetta olikin vielä mukavasti sopivan verran jäljellä eteisen projektista, joten tuli sekin sitten hyötykäyttöön! Tässä kuvaa valmiista laatoituksesta ja minun lemppariasetelmastani: vanha vaaka paikalliselta kirpputorilta 18 euroa (!!), riihimäen lasipurkissa tiskiharja, happy Joe -pullossa neitien pastillit ja ihana, tyylikäs musta5101 -tiskiaine joka tuoksuu ihanalle mustikalle! Iskin silmäni tuohon mahtavaan retrohelmeen kerran Sunsoppi-kirpputorilla ja tiedustelin sen hintaa. Omistaja lupasi pohtia sen hintaa ja palaisin asiaan myöhemmin. Yllätys oli melkoinen kun saimme kuulla, että hinta on vaivaiset 18 euroa! Vaaka on kuin uusi, joten ilomielin pulitimme siitä sen 18 euroa ja nappasimme ihanuuden alkuperäislaatikossa matkaamme! Vaaka ei sovi väreiltään yhtään keittiöömme, mutta ehkä se on juuri epätäydellisyydessään täydellinen meille ja sopii meidän tyyliimme?


Miltä laatoitus näyttää? Seuraavaksi tulossa tänään nappaamiani kuvia keittiöstä kokonaisuutena! Stay tuned!














vanhemman prinsessan valtakunta!

torstai 4. joulukuuta 2014

Tänään ehdin napsia muutamat kuvat juuri ennen päiväunikävelyä kun aurinko paistoi ulkona niin kauniisti! Tajusin yht'äkkiä, että vanhemman neidin huone on ollut ihan paitsiossa pitkän aikaa, joten tartuin tilaisuuteen, ja tässä on tulos siitä:

Mitäs täällä onkaan tullut touhuttua sitten viime näkemän? Ruskea lipasto on saanut Sisustus Satiinista uudet vetimet, neiti sai uuden, ihanan sängyn, lattialle hankin puuvillamaton vaalentamaan huoneen yleisilmettä ja iso möhkälenojatuoli sai siirtyä pois viemästä tilaa. Oikein harmittaa kun ei ole tullut otettua kuvia täälläoloaikana siitä miten monessa eri järjestyksessä huonekalut ovatkaan olleet kaikenkaikkiaan: tämäkin pieni huone on kokenut muutoksia varmaan 4-5 kertaa puhumattakaan makuuhuoneesta! Sieltä voisinkin ottaa kuvia seuraavaksi!


Nuken kehto on haettu myös vintiltä ja sekös olikin mieluisa yllätys! Sängystä sen verran, että ihana facekaverini vinkkasi, että heillä olisi tulossa myyntiin ihan meidän näköinen sänky pois uuden tieltä ja heti kuvat nähtyäni olin ihan myyty! Sängyn pohjasta puuttuu yksi lankku ja jalkopään viilut vähän  irvistää, mutta kyllä sen kuntoon saa sitten jossain vaiheessa kun tulee tarvis!


Vaalean puuvillamaton ostin kodin1:stä sellaisella -40% -kupongilla kun kaipasin huoneeseen jotain mattoa ettei siellä kaikuisi niin paljon ja huone on kuitenkin ollut melko tumma tumman lattian vuoksi. Tumma lattia varmaan jääkin tuollaiseksi, joten vaalea matto on pitkäikäinen hankinta! Hintakaan ei päätä huimannut, sillä normaali hintakin huiteli alle satasessa!

Kummallakaan tytöllä ei ole päiväpeittoa sängyssä, mutta nyt laitoin anopin hankkiman käsin tehdyn tilkkutäkin sängylle ja sen ollessa liian pieni jatkoin tilkkupeittoa uudella Kappahlin tilkkutäkillä.

Pulpetin edessä on neidin 1-vuotislahjaksi saama artekin pikku Myy -jakkara. Täytynee jossain vaiheessa miettiä sen tilalle jotain ihan selkänojallista tuolia kun pulpetti tulee oikeasti käyttöön.


Jokaisella pikku kodinhengettärellä pitää tietenkin olla oma leikkikeittiö! Himoitsin aluksi (minäkö?) sellaista fiftarityylistä, puista ja vaaleanpunaista keittiötä, mutta päädyin kuitenkin tähän IKEA:n malliin, sillä se söpömpi oli jotenkin niin halvan tuntuinen. Tästä keittiöstä olen nähnyt hienoja tuunauskuvia (mm. http://kideblogi.fi/andsomethingdaily/2014/07/23/tuunattu-ikea-duktig-leikkikeittio/) joten tämä keittiö oli kuitenkin järkevin hankinta. Tässä on myös kiva hinta ja jalat saa korkeammiksi lapsen kasvaessa, joten keittiö on varmasti pitkäikäinen sekin! Keittiön päällä on ystäväni piirtämä muumitaulu, jonka saimme lahjaksi parisen vuotta sitten; se on ihana!


Vaatekaappeja on kyllä niin ihana määrä, mutta nämä tämän huoneen kaapit ei oikein tahdo pysyä kiinni? En tiedä mikä niissä on, mutta toisaalta ei tämä ominaisuus vielä ole päässyt kunnolla ärsyttämään, eli sille varmaan tehdään jotain sitten kun se alkaa nyppiä oikein kunnolla... Vaatekaapin ovenkahvoissa roikkuu pari mekkoihanuutta! Oven edessä oleva pikku Myy -matto tuli aikanaan esikoisen ristiäislahjaksi anopilta ja appiukolta ja se on ollut neidille todella mieleinen: ei ehkä natsaa värimaailmaan, mutta tyttö tykkää!


Rakastan tuota näkymää makuuhuoneiden puoleisista ikkunoista! Kuusiaita, jonka väleistä siivilöityy auringonvalo kauniisti ja aidan raoista näkyy vain peltoa!


Pompom-rykelmät eivät ole vielä kyllästyttäneet todellakaan: ne tuovat ihanaa leikkisyyttä ja tyttömäisyyttä huoneisiin! Yksi tuhottomasti heiluva leikkijä onkin kuvan sivussa!


Viime silauksen tuo prinsessan kruunu sängyn reunalla!<3

Latest Instagrams

© oma koti kultainen. Design by Fearne.